Sijecanj 2010. - *****RAZMIŠLJANJA JEDNOG ROCKERA*****

Go down

Sijecanj 2010. - *****RAZMIŠLJANJA JEDNOG ROCKERA***** Empty Sijecanj 2010. - *****RAZMIŠLJANJA JEDNOG ROCKERA*****

Postaj  moretousic on 16/1/2010, 05:09

*****RAZMIŠLJANJA JEDNOG ROCKERA*****
78f42d2a10ef29f48cc6c2e6979b6875_150x150

Dragi moji, opet ja, vaš ludi predsjednik.

Kao prvo:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA

Sve najbolje vam želim, puno sreće i uspjeha, te jako puno seksa.

Uglavnom, šta sam htio reći, ni sam više ne znam. Jako puno toga, pa bi bio red da krenem već jednom od okolišanja na pravu stvar.

SLOVENIJA JE HRVATSKA

Dragi moji, odnijeli smo, zajedno sa našim saveznicima uspjeli smo i direktnom napadu osvojiti Sloveniju. Tri dana ludila i uzbuđenja su za nama, jako puno toga se izdogađalo, no najvažnije je ostvareno. Naša domovina, eHrvatska, napokon ima neku regiju osvojenu direktnim ratom prsa o prsa. Mogu reći da sam jako ponosan, jer smo zajedno ispisali nove stranice ponosne povijesti eHrvatske.

Danas eHrvatska ima 13 regija, što nikad u povijesti nije imala. Tj, imala ih je još jučer, ali gledajući situaciju i vrijeme isteka bitke, vjerujem da nitko normalan nije imao na umu da je to sad nešto bitno. Uglavnom, jučer, zadnjih 15ak minuta bitke ni sam nisam gledao. Naime, moja draga MissLittleBambi, koja mi je ujedno i premijerka u zadnjih par tjedana, nije mogla da se strpi do kraja bitke, pa sam morao otići kako bi se ona našminkala, sredila krpice, itd...ma znate već žene...uglavnom, -196k je zadnje što sam vidio, a znajući da još par tenkova koje smo platili tek čeka da udar, vojska nije pošteno ni lupila, nisam ni mislio da će ovo drugačije završiti.

Građani moji, to je uspjeh svih nas i na to možete biti jako ponosni.

I zapamtite jednu bitnu stvar, Slovenci se u eHrvatskoj moraju osjećati kao kod kuće, inače imamo jedan veliki problem, stoga, ne budimo divljaci, nego normalno s njima da budemo prema njima bolji, nego oni prema nama u zadnjih dva mjeseca cca.

FINANCIJSKO STANJE

Dragi moj narode, financijsko stanje HNBa je vrhunsko, iako, gledajući neke stvari može biti i bolje, ali nekako mi drago da se dogodilo sve ovako kako se i dogodilo.

Kao što vidite, stanje HNBa govori cca 860 golda. Upravo sam uplatio 1000 golda na račun EDENa kako bi ipak ostavio koliko-toliko dobro stanje naše države na tom području. Imao sam čak volju i želju, u svom tom ludilu, nacionalnom zanosu i djelomičnom pijanstvu odmah lupiti declare war Italiji, ali rekoh sam sebi: Pa ej, budalo, razmisli malo, dosad si razmišlja gornjom glavom, pa tako i nastavi.

I tako...moramo se malo oporaviti od ovog. Zašto je stanje takvo kakvo je, zahvalni su i naši dragi susjedi Srbi. Dogovarao sam s njihovim MVPom o tome da oni ne tuku tu u Prekmurju, jer mi svejedno dobijamo, samo je pitanje koliko ćemo novaca morati stući u to i da se ne miješaju. Mi bi ih zauzvrat pustili da dođu do Azije bez dizanja RWa. Na kraju nisu poslušali, i sad imaju "malo" problema s tim. No o tome detaljnije drugom prilikom.

Koliko smo stukli golda? Potrošeno je točno 1750 golda kojima sam ja raspolagao, ali nije sve bilo iz HNBa, jer imamo i par anonimnih donatora koji rado pomažu državi kad je najpotrebnije, te će, na njihov zahtjev, njihova imena i dalje ostati u tajnosti.

Cijena je ok, nažalost, sad nemamo para za odmah krenuti na Italiju, no to i nije tako loše. Istrošili smo se svi, izguštali se, imali pravi rat, sad natrag na posao, zarađujte novce, jer što ste vi bogatiji, to je država sigurnija i bogatija. Možete vidjeti i sami, koliko ste nadonirali kad je trebalo i na tome, neizmjerno hvala.

Velika zahvala našem dragom članu, PUNK BIBINJE, koji nam je "posudio" 700 golda, jer je rekao: Ej, rocker, slušaj, imam 700 golda, i ne želim da ne pobjedimo zato što nam je falilo golda. Istenkaj sve, samo da dobijemo. - I bogami, pomoglo je, iako nismo sve istenkali. Zašto je posudba pod navodnicima, objasnit ću odmah. Naime, punk je novce odlučio posuditi, da mu se vrate u par mandata, no kako sam ja napravio jednu "grešku" u procjeni, i malo previše golda za tankanje podjelio tankovima, te tako potrošio više nego je trebalo, ja sam odlučio da tu posudbu ja vratim osobno u roku od mjesec-dva, a da ovi goldi ostanu na HNBu.

HIGH WOOD JE NAŠ

Vidjeli ste i sami, high wood regija nas čeka. No, znajte, to nije samo floskula ni moja glupost, ili šta ti ja znam šta, kako bi vas namamio na doniranje, ludovanje, nacionalno jedinstvo ili šta ti ja znam šta.

High wood regija koja nas čeka je Rhone Alps regije. Do nje imamo 4 regije, i vjerojatno najveća legenda od svih predsjednika Durruti je rekao da nas ta regija čeka, samo da dođemo po nju.

Evo vam okvirni proračun:

Objava rata Italiji: trenutno 1028 golda, a rasti će. Napadi na 4 regije cca 500 golda. To je 1500 golda okvirno gledajući. Nije jeftino, ali s obzirom koliko bi naše gospodarstvo profitiralo, mislim da se isplati, dugoročno gledano. Zato, svi razmislite, mućnite glavom i zapamtite, svi za jednog jedan za sve, i sve možemo, što smo i pokazali.

Naravno, Italija ima sad trenutno dva gadna MPPa, Indoneziju i Rusiju, pa je i to otežavajuća okolnost, olakotna okolnost je ta, što bi čak i Španjolska mogla, nakon Francuske, krenuti i put Italije, samo iz zabave, tako da je sve moguće, i da nas izađe jeftinije.

Nakon svega, treba objaviti rat Španjolskoj, što bi se dalo riješiti i preko BiH, oni nam objave rat za cca 350 golda, oni nas napadnu na north dalmatia, retreataju, potom potpišu mir sa Španjolcima, potpišu MPP, mi napadnemo regiju brčko npr. i eto rata sa ESP. Naravno, to bi značilo 72h bez MPPa sa Španjolskom, ali uz ovakvu Poljsku, to i nije neki problem, zar ne? Smile

BABY BOOM

Posljednja stvar, o kojoj bih htio večeras, je baby boom. Dragi moji, trenutno je 550+ novih kod nas, za danas. To su uglavnom novi Slovenci, vjerovali ili ne, naših je možda 50%, iako mislim da je prije 35-40%.

Zato molim, sve koji imaju ikakve veze u bilokojem mediju, da mi se jave ako mogu ikako pomoći, da ovo iskoristimo za dobru promociju, i da sa novim bebama krenemo na Italiju i omogućimo njima ovo ludilo koje smo mi imali tri dana, kako bi ostali u igri i guštali zajedno sa nama.

Ne zaboravite, s obzirom na kvalitetu stvari, plaćam to iz svog džepa u erepublik goldima. Kako okvirno ne mogu procjeniti neko činjenično stanje koliko novih dolazi u sklopu projekata ove promocije Slovenije, uzmimo da 750-800 novih uzimam kao minimum, a to bih platio 100 golda. Cifra koju bih maksimalno dao, može doći i do 500 golda, ovisno o novim igračima, a isplatu bih radio u ratama jer trenutno svu lovu koju imam, posudio sam drugim ljudima sa dobrom kamatom. No, to nije ni bitno, napravite promociju, ja ću vam je platiti.

Ne manje bitna stavka, su national goals. Vidim da se dobrano sprdalo sa mojim postavljenim ciljevima, i kako su pretjerani itd...e pa dragi moji, ti national goalsi nisu moji, to su goalsi cijele nacije, tj. i vaši kad ste izabrali mene. Stoga, radimo skupa na napretku eHrvatske, jer jedni bez drugih ne možemo.

Kao što vidite, prva stavka bi se dala ostvariti, uz samo neku solidnu promociju, bilo gdje, a GDP zbog bugova, teško da ćemo ostvariti, no otom-potom, dok regija imamo malo previše, to će nam valda admin progledati kroz prste. Smile

Ne pitajte što eHrvatska može učiniti za vas, nego što vi možete učiniti za nju.

Toliko od mene, nadam se da vam se poklon za novu godinu svidio, iako sam ga ja htio pokloniti za Božić. Ovaj članak sam napisao u roku od 20ak minuta, pa je malo zbrda zdola, još sam vruć, ima alkohola u krvi, ova mala iza leđa se pjeni i tako, pa moram malo i skratit, LOL. Ovih dana očekujte totalno spamanje člancima od mene, tako da se ne brinete, nisam na ludim gljivama, nego sam samo lud, veseo i ponosan.

Ponosni predsjednik eHrvatske,
rocker-ma.

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.