Sijecanj 2010. - Kako prepoznati lazne naredbe?

Go down

Sijecanj 2010. - Kako prepoznati lazne naredbe? Empty Sijecanj 2010. - Kako prepoznati lazne naredbe?

Postaj  moretousic on 18/1/2010, 01:09

Kako prepoznati lazne naredbe?

Kao sto znate, u Hrvatskoj su dignuta 6 RW-a u okupiranim regijama koje smo osvojili brisanjem Slovenije sa mape, te je napadnuta regija Prekmurje od strane Madarske.

PHOENIX je digao RWove prije 9 sati, i tada krenuo sa napadom kako bi nas iznenadio i dobio prednost borbom u 2 dana sa vojskom jer im je to jedini nacin da dobiju.

PRATITE zapovijedi Ministarstva Obrane, ako niste sigurni gdje se boriti, ako netko kaze tuci "zeleno" pa netko kaze tuci "crveno", jednostavno procitajte clanak na sluzbenim zapovijedima eHrvatske na novinama Ministarstva Obrane Pretplatite se na ove novine, jer cete onda biti obavijesteni o svakoj novoj zapovijedi izdanoj u tim novinama.


Kako provjeriti jesu li zapovijedi tocne ili lazne?

- Sluzbene zapovijedi uvijek pise organizacija, nikada nisu napisane na necijim privatnim novinama (ponekad u vremenima kao u ovim kada mnogi igraci postavljaju lazne naredbe, nasi gradani pisu opet "naredbe" koje su tocne. Tu zna doci do zbunjenosti kod novijih igraca, ali ponavljam na kraju samo pogledajte zapovijedi Ministarstva Obrane.

- Nase sluzebne zapovijedi se nalaze na organizaciji Ministarstva Obrane

- Samo sluzbene zapovijedi koje se koriste vec mjesecima (pogledajte stare clanke Ministarstva Obrane) mogu
imati preko 4000 pretplatnika, lazni clanci imaju uglavnom manji broj pretplatnika i cudom to im je prvi clanak sa nekakvim naredbama

- Uvijek pogledajte ime organizacija/gradanina koji je napisao bilo kakve zapovijedi

- Pogledajte shoutove od organizacije ili gradanina koji je napisao clanak ili napisao komentar, ne samo zadnji shout nego i starije shoutove jer mnogi znaju napisati recimo "Hail Croatia" u zadnjem shoutu pa mu se to prikazuje da je zadnje napisao, provjerite uvijek zadnja 4-5 shouta! Takvi uvijek postave i avatar sa hrvatskim simbolima, najcesce sa simbolima eHrvatske vojske kako bi dodatno izgledali kao "eHrvat"

- Provjerite i citizenship naravno, ali to nije dovoljno jer mnogi nasi igraci imaju druga drzavljanstva a bore se za Hrvatsku (iz brojnih razloga), ali cim je citizenship madarski, to 99.99% eHrvat nije!

- Provjerite i frend listu (barem 2 stranice) igraca koji je napisao clanak sa zapovijedima ili vas u komentaru sugerira gdje da se borite, ako je frend lista vecinom ispunjena igracima sa hrvatskim simbolima, tom igracu gotovo sigurno moete vjerovati, ako vidite da vecina igraca u frend listi ima recimo srpska ili ruska obiljezja taj vas sugerira da se borite krivo.


Primjer igraca koji vas zeli prevariti:

1. Ognjen Seslija
- avatar sa hrvatskim obiljezjima, tocnije avatar EMCa od Hrvata sve se cini kao da je Hrvat (dobro ime bas i ne:P) ali zapravo nije
- zadnji shout se isto cini ok od navedenog igraca: "Org Min. Obrane je provaljen ne sledite njihova uputstva dok Admini to ne rese! Borite se Crveno za sada a kasnije cemo videti!",
ali par shoutova iza toga glasi ovako(prije par dana)
"U NorthWest IRANU CE ZA 2 SATA POCETI RW, BORITE SE NA CRVENOJ STRANI. KO SE BUDE BORIO NA ZELENOJ BICE IZBACEN IZ VeS-a."

Zakljucak je jasan da tu nesto ne stima i da navedeni igrac ima veze sa srpskom vojskom, pogledom u frend listu vidimo da su vecina igraca sa srpskim avatarom, jasno je da ovaj igrac nije Hrvat

2. Splash_OS
- opet imamo slucaj sa avatarom EMCa
- zadnji shout "Hail Croatia o/", a shout nakon toga "Como cuidar de sua saúde:
http://www.erepublik.com/pt/article/-gui[..]/1/20"
- citizenship - Brazil
- frend lista - tu i tamo netko sa brazilskim avatarom, cudom nijednog Hrvata (Surprised)
- ocito je da je ovo Brazilac i da vas sugerira da se krivo borite clankom/komenetarom ili kao heroj na reistance strani (crvena strana) pa da "kao" i vi mislite da je to prava strana.

Vecina igraca zapravo zna gdje se boriti, ovaj clanak se odnosi na one koji nisu sigurni kada citaju zapovijedi. Citajte sto zelite, ali na kraju procitajte zapovijedi na Ministarstvu Obrane i borite se prema tome. Naravno moguce je da i Ministarstvo Obrane bude hakirano da pa budu postavljene lazne zapovijedi, moguce je da neprijatelji naprave organizaciju slicnim imenom kao Ministarstvo Obrane ali to je protiv pravila igre i nadajmo se da do toga nece doci.

Na kraju, borite se pametno i idemo pobijediti. \o/


(moguce je da i tu budu neki "lazni" komentari uglavnom od Srba, zanemrite samo)

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.