Sijecanj 2010. - MVP: Interni događaji

Go down

Sijecanj 2010. - MVP: Interni događaji Empty Sijecanj 2010. - MVP: Interni događaji

Postaj  moretousic on 20/1/2010, 00:10

MVP: Interni događaji

7762ffa8f8feac8bd1a55b9c131a163f_150x150

Prije 6 dana se otvorio natječaj za ambasadore. Stiglo nam je 18 kvalitetnih prijava kojima smo veoma zadovoljno, no to nam je stvorilo i problem selekcije zbog kvalitete prijavnica.
Uglavnom, selekcija je izvršena, listu ambasadora možete pogledati na forumu eDomovine. Natječaj je sad i službeno zatvoren.
Sve prijavnice su sačuvane, te ako neki od trenutnih ambasadora odustane, kontaktirat će se idućeg odabranog i ponuditi mu se ambasadorsko mjesto.

Pitate se zašto je toliko prošlo od objave natječaja? Iz više razloga, a najvažniji je ovaj: razmišljalo se o reformi MVPa. Naglašavam "razmišljalo", jer nas je nedorađenost ideje (činjenica popraćena jakim argumentima) odgovorili od toga. Možda se jednog dana to i uvede, nakon što se detaljno i kvalitetno razradi ideja. Dok se to ne dogodi ostajemo na starom, pouzdanom sistemu.

Također, još jedna novost je da se MVP kompletno seli na forum eDomovine. Time se nadamo da ćemo povećati aktivnost foruma, a i osim toga, sav rad će odsad biti transparentan (nakon što admini eDomovine omoguće čitanje svima, kao što je s Uredom kongresa, op. a.) te će se moći pročitati svi izvještaji. Ured ambasadora će se moći samo čitati, dok su svi ostali dijelovi podforuma Ministarstva vanjskih poslova potpuno otvoreni za javnost. Nadamo se da će i ostala ministarstva barem djelomično prijeći na eDomovinu.

S poštovanjem,
Ministarstvo vanjskih poslova

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.