Sijecanj 2010. - SPECIJALNO IZVJEŠĆE - $$$ GRAIN

Go down

Sijecanj 2010. - SPECIJALNO IZVJEŠĆE - $$$ GRAIN Empty Sijecanj 2010. - SPECIJALNO IZVJEŠĆE - $$$ GRAIN

Postaj  moretousic on 20/1/2010, 02:31

SPECIJALNO IZVJEŠĆE - $$$ GRAIN

Poštovani građani eRH,

ovo specijalno izvješće pišemo da vas obavijestimo da trenutno svijetom vlada nestašica graina. To je najviše pogodilo velike zemlje poput USA i Mađarske.

Dok ovo pišemo grain je skuplji od irona dok su s druge strane land plaće u zemljama koje nemaju high iron duplo manje, što znači dupla zarada firmama sa licencom. Ta nestašica je pogodila i eHR i u sada je prilika da si malo popravimo ekonomiju.

Oni koji imaju u stocku nešto graina neka si razmisle o kupovanju licence za USA. Licenca će se isplatiti nakon prodanih 1800 Q3 Graina sto je u prosjeku produkcija od 9 dana.

Procjenjujemo da će se cijene graina polako još dizati, što će dovesti i do dizanja cijene kruha tako da se svi pripremite i na to. Ukoliko se to dogodi vlasnici food firmi moraju ograničiti plače na sadašnjim razinama jer će natjerati kolege u weapon industriji na prijevremena zatvaranja.

Uglavnom dolazi polako vrijeme za zemlje samo sa high grainom i tu je naša prilika. Sada je pametno investirati u grain. Moramo se isto zahvaliti i Poljskoj i njihovom baby boomu na ovom.


Hvala Poljska

*novim igračima savjetujemo da ne otvaraju Q1 i Q2 grain firme jer će zbog premale produkcije vjerojatno poslovati sa gubitkom


Ured za dijasporu i dalje nastavlja sa svojim radom stoga im se slobodno obratite za kupnju proizvoda sa eHrvatskog tržišta.
Našim radnicima izvan eHrvatske ured mijenja gold po povoljnijem tečaju od 55.5 kuna za 1 goldI DALJE OČEKUJEMO VAŠA PITANJA I KOMENTARE

obrazekPOZDRAV OD EKONOMSKOG TIMA!!!
obrazek


Ekonomski Tutori
Poduzetnička akademija (u razradi)
Upoznavanje sa ekonosmkim sektorima i stvaranjem kompanije
Upoznavanje sa vodenjem Kompanije
Upoznavanjem sa zaradom na Monetary market
Alternativni Tutorial za Kompanije
Linkovi i dodaci za kompaniju i ekonomiju (u razradi)
Kako do kuna- prvi susret s monetary marketom

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.