Sijecanj 2010. - Predstavimo SFFA

Go down

Sijecanj 2010. - Predstavimo SFFA Empty Sijecanj 2010. - Predstavimo SFFA

Postaj  moretousic on 24/1/2010, 07:27

Predstavimo SFFA

2/2010
obrazek

Kako je red da zapovjednik postrojbe kaze koju rijec o ovoj postrojbi to cu i uciniti.

Sama organizacija temelji se na radu SFFA clanova u kompanijama SFFA organizacije. Clanovi postrojbe rade u kompanijama za minimalnu placu kvalitete kruha sukladno sa kvalitetom proizvoda. U placu pojedinog vojnika ulazi i 5 x Weapon svaki dan. Ovisno od cinova postrojbe oruzje je kombinirano sa Q1 i Q3 kvalitetom u zelji da svaki pojedini vojnik brze napreduje.

Kordinacije, logistika i zapovjedi dodjeljuju se putem zapovjednog lanca. Uz mene zapovjednici Josip Josipovic i Branimir Vukadin zapovjedi dodjeljuju putem PMa te Skypa na kojem se svi pripadnici svakoga dana nalaze. Joe DiMaggio O_o u logistickom djelu pokazuje kvalitetu rada te je preuzeo veliku odgovornost na sebe. Kako smo relativno mala paravojna postrojba odrzavamo kvalitetnu komunikaciju unutar SFFA postrojbe. Svaki clan je vrlo vrijedan i to zelimo i odrzati.

Sluzbene prijave za ulazak u SFFA bile su putem glasnika te su neki ljudi zadovoljili uvjete i prikljucili se. Oni koji zele pristupiti mogu se obratiti na sluzbeni org i pricekati odgovor. Svaki odgovor ceka se najduze 12 sati.

Link SFFA Paravojne jedinice -> http://www.erepublik.com/en/organization/1413244

Iako smo kako sam naveo jedna od manjih postrojbi zaradili smo svojim radom i rijeci pohvale za organizaciju i rad postrojbe. Suradnju sa predsjednicima te ministrima obrane pa i zapovjednicima doveli smo do odlicne relacije. U buducnosti cemo to jos pokusati dovesti na veci stupanj.

Organizaciju sa VPom te BSDom doveli smo do maksimuma i svakidasnjim komunikacijama tezimo akcije obavlaljati kordinirano i u skladu sa mogucnostima postrojbi.

Jos jedan vid suradnje i komunikacije ostvarili smo kroz sluzbeni forum sve tri paravojne jedinice u cilju brze i organiziranije akcije.

Link Foruma -> http://sffa.atfreeforum.com/

Ovime clankom molio bi i predstavnike eHRV te predstavnike eHV postrojbi da nam se pridruze na istom radi bolje suradnje i uzajamne pomoci.


NAPOMENA

U proslom clanku najavio sam jos jedan report o jednoj od povjesnih bitaka eRepa. Kako je ovaj clanak vecinom baziran na informacije o SFFA te njezinom radu zaobici cu ovu temu.

Do citanja
Johny Stulic

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.