Prosinac 2009. - Ideja u praksi , nastavak clanka

Go down

Prosinac 2009. - Ideja u praksi , nastavak clanka Empty Prosinac 2009. - Ideja u praksi , nastavak clanka

Postaj  moretousic on 24/1/2010, 08:00

Ideja u praksi , nastavak clanka

4663fcd2617835831a0c960cf65b9eb0_150x150

Ovo je nastavak na ovaj clanak
IDEJA

Nakon ovoga clanka odlucio sam skupa sa pripadnicima HOS.a iskusati ovo i u praksi.
6 dana nakon otvorenja HOS - kompanije za nove igrace
LINK NA KOMPANIJU
rezultati su i vise nego zadovoljavajuci, uspijeh ZZZ i masovnih kompanija sa tisucama beba ne zelim vise ni komentirati, ne vrijedi truda, u teoriji je svima jasno da kompanija za bebe od 1 000 igraca nemoze po kvaliteti konkurirati manjima od stotinjak beba, neki tu teoriju zbog politikanstva ne zele prihvatiti, ostalima sa zdravim razumom i ehrvatskom ispred interesa vlastitih stranaka prezentiram rezultate u praksi.

Kompanija je zaposlila 73 bebe, od toga ih nakon 6 dana 45 prikazuje znakove izrazite aktivnosti (work/train povezano sve dane ili vecinu njih, neki polako krecu i u borbe).

Znaci postotak zadrzavanja igraca je za sada 61% , prenesemo li tu statistiku (a ovo bi vec mogao biti meritoran uzorak) na broj novih igraca koje ehrvatska dobija u prosjecnome mjesecu, sto je oko
4500 + igraca, uzmemo da ih 4000 nadje put do trening kompanije te zadrzimo li prosjek na 61% dobijamo ni vise ni manje 2440 novih aktivnih igraca mjesecno, sto je vise od pola sadasnjeg ukupnoga aktivnoga stanovnistva ehrvatske.
Recimo i da postotak na masivnoj skali bude manji i za 20% to je opet 1640 novih aktivnih igraca mjesecno.

Mislim da nakon ovoga vise nema smisla ista pojasnjavati ikome, apleliram na sve stranke i na visoko organizirane vojne postrojbe da otvore svoje vlastite trening kompanije, trosak nije veliki, nemoramo nuzno svi primati 100 novih igraca, moze i 50, moze i manje.


Ostaje jedino pitanje zelimo li vidjeti eHrvatsku kao velesilu ? Zelimo li jednoga dana mi napasti emadjarsku ? Ukoliko je odgovor DA pocnimo svi raditi na tome, cilj su novi aktivni igraci, masivni baby boom od preko tisucu igraca u jedan dan definitivno donosi odredjen skok u porastu novih igraca, no takvi baby boomovi su rijeti, i definitivno nemogu parirati ovome sto mi predlazemo. Zadrzimo te nove igrace dok jos imamo priljev od 200+ dnevno.

Na kraju zahvale Traktor Tom.u koji je prepoznao ovu ideju te se sam dao u posao, njegova trening kompanija takodjer biljezi izniman uspjeh. Sve stranke i vojne postrojbe koje zele organizirati vlastitu trening kompaniju neka mi se jave za primjere poruka sa linkovima koji se salju novim igracima te jos par trikova koje rabimo ne bi li zadrzali nove igrace.

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.