Veljaca 2010- Novi mandat i vijesti iz eSvijeta

Go down

Veljaca 2010- Novi mandat i vijesti iz eSvijeta Empty Veljaca 2010- Novi mandat i vijesti iz eSvijeta

Postaj  faeran on 9/2/2010, 00:53

Dragi građani.

Nakon neočekivanog impeacha do kojeg je doslo zbog okrutne sudbine, na čelo MVPa je došla nova/stara ministrica Atea. Kako to obično biva na početku novog mandata pozivamo sve ambasadore da se jave na chat MVPa i potvrde svoju aktivnost. Nakon provedene provjere aktivnosti biti će raspisan natječaj za nove ambasadore ako se oslobode neka mjesta.

obrazek

Jučerašnji dan je donio promjene na karti eSvijeta. Sigurno je najvažnija vijest da Francuske više nema na karti. Nakon Španjolske ofenzive prošlog tjedna Francuska je spala samo na jednu regiju – Upper Normandy. SAD je napao tu zadnju regiju. Pheonix i Francuska su odgovorili dizanjem čak 6 RW-a istovremeno. Sve je to rezultiralo epskom bitkom za Francusku između EDEN-a i Phoenix-a u kojoj je EDEN odnio pobjedu u svih 7 bitaka i izbrisao Francusku s karte. Naravno i Hrvatska je dala svoj doprinos: cijeli HV je udarao u Upper Normandy i pomogao u rušenju visokog zida pred sam kraj bitke.

Američka ofenziva na Veliku Britaniju je ušla u 7. dan. Od samog početka su Hrvatski građani imali zapovijed da se bore s SADom. SAD je jučer uspješno osvojio treću regiju (South west of England), Norveška drži dvije regije (Northern Ireland i Scotland) a Švedska jednu (North-east of England). Kao rezultat toga Britanci drže još samo 5 originalnih regija. Norvežani su iskoristili svoju objava rata Kanadi te su napravili „region swap“ s Kanadom i prebacili se u regiju Scotland odakle su sa svojim aktiviranim MPPovima napali Northern Ireland. S obzirom na malu stratešku važnost regije Velika Britanija je povukla svoju vojsku i prepustila regiju Norveškoj da bi se mogli posvetiti obrani važnijih regija. Švedska je osvojila North-east of England napadom iz Danske okupirane regije Midtjylland. U trenutku pisanja ovog članka u Velikoj Britaniji su aktivne 3 bitke: SAD napada East Midladns i West Midlands, a Švedska Yorkshire & Humberside.
Na drugom kraju karte eSvijeta sinoć je bjesnio rat izmedju Perua i Brazila za regiju North Brazil koja ima high wood i high iron. Za one koji možda još ne znaju Peru je Poljska high iron kolonija već duže vremena. Jučerašnja bitka je bila drugi pokušaj zauzimanja te regije nakon što je prvi propao u čudnim okolnostima (dosta Phoenix napadača koji su koristili razne system exploite). Na žalost i drugi pokušaj je propao. Kao što se vidi iz statistika bitka se pretvorila u borbu između Poljske i Hvatskih dobrovoljaca na jednoj i gotovo cijelog Phoenixa na drugoj strani.

Sve ove promjene i bitke jasno govore kako je Pheonix između tri otvorena fronta najveću pažnju posvetio očuvanju brazilske high iron i high wood regije, što je i rezultiralo EDEN-ovim napretkom u Europi. Francuske trenutno nema, no realno je za očekivati nove RWove u Američkim, Poljskim i Španjolskim regijama koje imaju Q5 bolnicu. Velika Britanija se nalazi u jako teškoj poziciji. Za očekivati je pad obje Midland regije u ruke SAD-a čime će Pheonix morati istovremeno braniti dvije regije koje graniče s capital regijom. Pad makar i samo jedne od te dvije regije će biti nagovještaj kraja Velike Britanije.

I za kraju poruka svim građanima. Kao što ste mogli vidjeti u zapovijedima MO-a trenutačna naredba je HOLD FIRE – moguć napad na Hrvatsku. Molimo Vas da postupite po zapovijedi i čuvate napade za SUTRA UJUTRO PRIJE 09.00 sati kada očekujemo bitku.

U ime Hrvatskog Ministarstva vanjskih poslova:
srdant, zamjenik Ministrice

faeran

Broj postova : 82
Join date : 31.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.