Veljača 2010. - Novi moduli - korak naprijed ili nazad?

Go down

Veljača 2010. - Novi moduli - korak naprijed ili nazad? Empty Veljača 2010. - Novi moduli - korak naprijed ili nazad?

Postaj  nofx_ivan on 9/3/2010, 00:31

Dragi suigrači!

I tako se ja jučer pripremam za današnji ispit, kada me Admin ugodno iznenadi novim člankom u novinama - The new economic module - an overview.

Baš super. Taman mislio da će pričekati da riješim taj ispit, ali ne, ajmo ipak čim prije baciti te novosti van. Krasno. No dobro, sve vas zanima što će se promijeniti u ekonomskom i vojnom modulu eRepublika, pa ajmo ukratko o tome.

Kao prvo, morate znati da će se promijeniti PUNO TOGA. Admini će vam sada prodavati priču mijenja se samo ekonomski i vojni aspekt igre, zapravo da budem precizniji, MODIFICIRAJU se več postojeći vojni i ekonomski moduli igre.

Nažalost, istina je puno gora. Drastično će se promijeniti osnovne stvari igre. Ali, po meni idemo korak naprijed jer stvari će biti puno zanimljivije.

Za one koji nisu pročitali članak, uvodi se sreća, raspodjela "vremena" građanina, nove profesije, CP bodovi, te novi proizvodi.

Kao što vidite, 4 podebljane stvari se stavljaju u ekonomski modul, ali u biti direktno utječu na samog građanina, a tek indirektno na ekonomski modul (tj. produktivnost). Ono što sam načuo na nagluho uho (ili čuo preko chata, kako vam draže), navedene stvari će dati novu dimenziju igri i dodatno ju začiniti.

Ono što nas sve (da i mene isto) zanima je - KAKO ĆE TO IZGLEDATI?

Odat ću vam tajnu - sve je to još u fazi testiranja, ali ako uspije, izgledati će predobro.

Također, pitanje koje se često postavlja je i - KAD ĆE SE UVESTI?

E na to ćete pričekati barem do kraja veljače, a objektivno je očekivati uvođenje modula sredinom ožujka. Ipak, Admini su tek pustili prvi od DVANAEST (12) članaka o promjenama u novim modulima.

Tek toliko da se ne prestrašite promjena,

AndyCro

p.s. DSOKRE je unbanan jer je njegov ban smetao novim modulima igre! XD (Šalu na stranu, dobro nam se vratio)

nofx_ivan

Broj postova : 72
Join date : 08.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.