Veljača 2010. - [Kandidatura] - Mr Dalibor

Go down

Veljača 2010. - [Kandidatura] - Mr Dalibor Empty Veljača 2010. - [Kandidatura] - Mr Dalibor

Postaj  Dalibor on 10/3/2010, 15:09

Veljača 2010. - [Kandidatura] - Mr Dalibor Area51logo
AREA 51, special edition - day 828/ veljača 2010.

Dragi čitatelji, u ovom broju Area 51 predstavljam vam svoju kongresnu kandidaturu zato molim sve koje to ne zanima da zanemare ovaj članak, te pročitaju članak Knjiga eRekorda.


:: O meni ::
Moje ime je Mr Dalibor i igram eRepublik već 7 mjeseci (eRepublik Birthday 04.07.2009 - Day 592.).
Dosta sam aktivan u eSvijetu, a najviše u Ministarstvu Obrazovanja i Ministarstvu Informiranja.

U Ministarstvu Obrazovanja radim kao profesor na kanalu za početnike #eskola, suvoditelj sam Crvenog križa, radim na pripremi i izdavanju tutorijala, te pomažem u vođenju Ministarstva.

U Ministarstvo Informiranja sam došao nakon poziva FFa, te smo jedno vrijeme sami tamo radili, a ubrzo nakon toga je vođenje tog ministarstva prepušteno meni. Kao ministar sam okupio tim ljudi koji sada radi na projektima kao što su uređivanje novina INFO minute, shoutanje članaka, rad u eČitaonici, organiziranje debata i sl. Pozivam i ostale koji žele raditi u MI da nam se obrate.


:: Politika ::
Od samih početaka igre pridružio sam se stranci HLD, jer mi se njihov program činio najbolji. Tamo sam upoznao zanimljive ljude s kojima se super slažem i stranci sam ostao vjeran još uvijek.
U stranci sam vodio nekoliko projekata od kojih su najvažniji eČitaonica (koja je kasnije prešla pod MI), te HLD Caritas, a bio sam i podpredsjednik stranke u par mandata.

Već sam odradio i jedan uspješan mandat u eHR kongresu.


:: Zašto glasati za mene? ::
Sve svoje obveze i zaduženja uredno ispunjavam, te to želim nastaviti i radom u eHrvatskom kongresu. Kongresnu dužnost ću obavljati časno, te prije svakog glasovanja raspraviti predmet sa kolegama iz kongresa, i tada glasati po svojoj savjesti.

Dostupan sam većinom u večernjim satima kada stojim građanima na raspolaganju za sve upite. Možete me naći na kanalu stranke #HLD, te na kanalu za pomoć igračima #eskola.


:: Za kraj::
PS: Kandidat sam HLD-a u regiji Slavonia, pa vas pozivam da se prije glasanja javite na kanal stranke #HLD za konzultacije kako se nebi bespotrebno rasipali glasovi.
http://www.erepublik.com/en/article/-hld-stranka-sluzbeni-kandidati-1-1217896/1/20

Ukoliko želite glasati za nekog drugog pročitajte članak Ministarstva informiranja sa popisom službenih kandidata svih stranaka i glasajte samo za kandidate sa tog popisa
http://www.erepublik.com/en/article/-info-minute-izbori-1219390/1/20


Do sljedećeg broja,
--
Veljača 2010. - [Kandidatura] - Mr Dalibor 1607381
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

Korisnički profil

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.