Veljača 2010. - Pilot projekt: MALI IVICA: Mama, napravio sam stranku!

Go down

Veljača 2010. - Pilot projekt: MALI IVICA: Mama, napravio sam stranku! Empty Veljača 2010. - Pilot projekt: MALI IVICA: Mama, napravio sam stranku!

Postaj  nofx_ivan on 11/3/2010, 01:44

Dragi građani i građanke eHrvatske!

Prije nego počnem s ovom pilot epizodom, htio bih reći: HVALA svima koji su me podržali na stranačkim izborima.

A sada malo o pilot epizodi MALI IVICA. Pošto sam primjetio da ne volite baš previše ozbiljne članke, odlučio sam se za novi pristup - kombinaciju djelmično šaljivog dijaloga i ozbiljnog zaključka na kraju tog dijaloga. Pa, ako Vam se svidi, imam još u idejnoj pripremi 3 članka.

Ali, krenimo s pilot epizodom. Jednog dana, vrati se mali Ivica s eŠkole i sav ponosan dođe do mame.Ivica: Mama, mama, danas smo imali jedan težak projekt i ja sam ga razvalio!

Mama: Bravo sine, a koji je to bio projekt?

Ivica: Mama, to je bila čista pušiona - svatko je trebao postati stranački predsjednik i ja sam to napravio najbrže od svih!!!

Mama: Fantastično sine, ali kako si uspio svu tu konkurenciju razvaliti? Ipak s tobom u razred idu i andycro, Roby Petric, apachy, GP_1, i još neki velikani hrvatske politike.

Ivica: Ma mama, oni nemaju pojma, dok su oni radili neke programe i radili na političkoj sceni, ja sam jednostavno pljuno 40 goldića i napravio stranku. Jesam ih zaribao ili kaj?

Mama: Sine, pa jesi ti normalan? Potrošio si nam sve pare za iduća dva mjeseca!!!

Ivica: Mama, ne brini, biti stranački predsjednik je jako unosan posao, vratiti ću ja te pare jako brzo.

Mama: Joj da, kao stranački predsjednik dobiš 5 golda i nešto bodova iskustva (Experience points - EP)?

Ivica: Ne dobim gold, ali dobim 20 EPa. (EDIT: ipak za novo osnivanje stranke dobiš 20 EPa - mea culpa)

Mama: Ma dobro, ali bar se možeš kandidirati za kongres i tako dobiti 5 golda?

Ivica: Joj ne mogu mama, to mogu samo top pet stranaka, a moja stranka nije niti u top 20.

Mama: Pa sine, kako ćeš onda vratiti pare koje si uložio???
I dok Ivica razmišlja na pitanje na koje ne zna odgovor, dopustite da vam malo približim našu političku scenu. Unazad 6 mjeseci na našu političku scenu je došlo novih 15 stranka. Ako kažemo da smo jedno 5 (a nismo niti 2) preuzeli nakon što smo osvojili pojedine regije, dolazimo do brojke od 10 (DESET) novoosnovanih stranaka. A to znači da se na osnivanje tih stranaka potrošilo 400 GOLDA!!!

Znači, bacili smo 400 golda niz školjku, a moglo ih se uložiti u vojni, ekonomski ili društveni dio eHrvatske.Morao sam napraviti kratku pauzu nakon ovog iznosa i ponovno sam sebe zapitati - ZAŠTO???

Jučer sam svim novim (osim jednog koji je napravio TO Nacionalnih Demokrata), poslao PM čestitku na novom poslu, a one iz "malih" stranaka pitao kakvi su im ciljevi za ovaj mandat. Još jednom, ovaj put javno, apeliram na one iz malih stranaka, da ukoliko nemaju ideju što i kako napraviti, ako nemaju barem 5 AKTIVNIH ljudi u stranci koji su voljni raditi za stranku, neka jednostavno pripoje svoju stranku nekoj većoj koja im najbolje odgovara po svojoj orijentaciji i načinu rada.

Ako im treba pomoć kako pripojiti, tj. zatvoriti, neka mi se jave prije nego krenu u taj proces pripajanja i ja ću im rado pomoći jer moramo pod hitno smanjiti broj stranaka, jer kao što vidite, TOi se i dalje događaju i moramo se zabrinuti kada je riječ o trenutno TOanoj 6.-oj stranci koja vrlo lako može ući u top 5 i poremetiti političku scenu u RH.

Hvala svima na čitanju,

AndyCro

P.s. Ukoliko Vam se svidi ovaj članak i uđe u top 5, već imam viziju 3 nova članka o malom Ivici - Tata kupi mi Q5 Pljucu, Mama postao sam GM i Ja sam pravi političar.

nofx_ivan

Broj postova : 72
Join date : 08.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.