Ožujak 2010. - TKO JE TU LUD??? ALI OZBILJNO, TKO JE TU LUD???

Go down

Ožujak 2010. - TKO JE TU LUD??? ALI OZBILJNO, TKO JE TU LUD??? Empty Ožujak 2010. - TKO JE TU LUD??? ALI OZBILJNO, TKO JE TU LUD???

Postaj  nofx_ivan on 11/3/2010, 01:49

Jel uopće ima smisla počinjati članak s dragi Hrvati i Hrvatice? Ne znam, zbilja više ništa ne znam, pa Vas ovaj put molim za pomoć!

Igram igru skoro dvije godine, ali ovakve nebuloze sam do sada mogao vidjeti samo u RLu, nikad u eRepubliku.

Jučerašnji predsjednički izbori su po meni jedna velika farsa i uopće nemam pojma kaj da velim.

Ja jednostavno ne mogu čestitati apaču na novom mandatu, NE MOGU. Najgori predsjednik koji smo imali (vidi bbb-ov članak) koji je jedini rekord postavio po činjenici da je PRVI PREDSJEDNIK KOJI JE DOBIO BAN NA DUŽNOSTI, je ponovno izabran jer je tek na pola posla??? Znači li to da do kraja mandata ja neću živjeti u eHrvatskoj jer je neće biti ili da će apač dobit perma ban do kraja mandata???

Ma neću uopće nabrajati što, kako, zašto, itd. jer sam uvijek bio protiv toga, ali kaj je previše je previše.

Da idemo u drugu krajnost, tu je Marius Black. POVIJEST SE PONAVLJA! Prije godinu dana HSP je pomogao HDSu da dobe Predsjednika jer je nominirao SVOG kandidata pošto NE MOGU PODRŽATI JEDNOG OD DVOJICE KOJI SU SE KANDIDIRALI. Sada ekipa radi isto. Ni retro ni apachy ne valja, pa ajmo raditi pizdarije. Iako sam poslao između ostalog dva PMa predsjednike stranke, rekao nekoliko puta na chatu, da UKOLIKO EKIPA NAĐE BOLJEG KANDIDATA DA MI SE JAVE!!! I onda se odjednom na debati nađe "bolje" rješenje??? Ma koga vi da nem rekal kaj! Više informacija u Mariusovom članku

Želio bih se JAVNO ispričati svom kolegi RETRODEVILU, što nisam bio online više, što nisam radio veći pritisak na SVE stranke u eHR da se podrže bilo koji kandidati, te što nisam lobirao više za njega. OPROSTI MI RETRO! Nadam se da ćeš ipak ostati u igri, jer ne bih podnio da još netko kvalitetan ode... Što ih nije previše otišlo prošlih mjeseci?

Također želio bih se zahvaliti SVIM LJUDIMA koji su sudjelovali u ovoj kampanji, i bilo bi nepristojno nabrajati sve njih, jer imam osjećaj da ću nekog izostaviti! HVALA VAM OD SRCA!

Za razliku od nekih ljudi, nećemo ih spominjati više jer sam preljut, FPova mi ne treba, prihvaćam punu krivicu za ovaj neuspjeh, te ću svoj mandat dati na raspolaganje. Ako većina STRANAČKIH kolega ustanovi da nisam sposoban dalje voditi HLD, neću se ponovno kandidirati za predsjednika, ali ću novom predsjedniku pomoći da izvrši plan koji sam pripremio za drugi mandat, jer meni nije do moje guzice, već do napredka eHR i HLDa (stalno to ponavljam, ali neki ne razumiju što to pišem).

Što se tiče spomenutih apachy-a i Mariusa, također se ispričavam njima na negativnoj konotaciji u ovom članku, ali vjerujte mi LJUT SAM KO RIS. Na apača sam ljut što nakon svih FAILova se nije ispričao ljudima i jednostavno odbio kandidaturu, a na Mariusa što ima vizije kad je sve prekasno. OPROSTITE DEČKI, ALI TO SE TAK NE RADI!

Čestitke apachy-u NE DAM, ali mu želim PUNO SREĆE u novom mandatu i da pazi što radi!!!

Najradije bih otišao iz igre, ali kao i PUNK, preovisan sam da odem i otići ću jedino ako poberem ban koji mogu dobiti samo putem ovakvih članaka jer multija nemam, svoj pass nikom nedam, ne "iskorištavam" bugove, pa mi nije puno preostalo da dobim banove osim ovakvih OFENZIVNIH članaka.

NA KRAJU, TKO JE TU LUD?

Sve vas mrzim, ali što je još gore - još više vas volim,

hebem ti našu eHrvatsku, kad barem ne bi kopirala RL

Vječito vaš,

AndyCro

nofx_ivan

Broj postova : 72
Join date : 08.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.