Ozujak 2010. - PTO manija

Go down

Ozujak 2010. - PTO manija Empty Ozujak 2010. - PTO manija

Postaj  nofx_ivan on 16/3/2010, 19:51

NAJNOVIJE VIJESTI: Sprema se veliki napad eSAD-a na eRusiju - štedite oružje i tickete.

Samoubilački napad eDanske
Ozujak 2010. - PTO manija Viking%20raid%202

Ovaj naizgled besmislen napad će odvesti Dansku do uništenja jer su njime aktivirali Švedske MPP-ove i sada se vodi zadnja bitka za eDansku. Sve ovo je uzrokovano nedavnim PTO-om Srba danskog kongresa i predsjedničkog mjesta. Pošto je predsjednik igrom slučaja postao Danac, sam je namjestio osvajanje eDanske kako bi izbacili Srbe iz kongresa i ponovo vratili svoju državu kasnije.

Zanimljivost ove akcije je što nitko nije osudio ovaj PTO male i neutralne države, dok je napad eHrvatske na malu i neutralnu eAustriju osuđen kao velika agresija siledžija Hrvata nad malim državicama koje im nisu ništa skrivile. Propaganda je strašna stvar...

EDIT: U eDanskoj su nakon njezinog osvajanja krenuli mnogi RW-ovi pod inicijativom Srba da se vrate u kongres i dobiju još državljanstva ako se eDanska vrati na kartu. Među njima najkritičniji je RW u Hovedstadenu gdje je zid pao na -250 000 bodova i Phoenixovi tenkovi udaraju i dalje.

PTO Južnoafričke Republike
Ozujak 2010. - PTO manija Weve-been-having-it

U jednom zanimljivom clanku otkriven je tajni i dobro organizirani plan Phoenixa da preuzmu eJAR i tako predaju državu u ruke eBrazila. Hvale se da je i cijela akcija oko oslobođenja Gautenga bila farsa da iskoriste EDEN i sada mogu raditi što god hoće.
Jedini izlaz iz ove situacije je napad eAustralije na eJAR, no to se ipak čini vrlo neizgledno a vjerojatno i slabo isplativo. Jednostavno rečeno, doživjeli smo fail.

EDIT: eAustralija proglašava rat eJAR-u. Ovo će biti dosta težak rat koji će pokušati spasiti vrijedne južnoafričke regije od Phoenixa. eAustralija nije jaka država i bit će veoma potrebna naša pomoć na ovom novom frontu.
Za sad je aktivna samo bitka za KwaZulu Natal. Dok ovo čitate eJužnoafrička Republika više ne postoji.

RAT Filipini - SAD
Ozujak 2010. - PTO manija Brek

Ovo je zapravo mjenjane teritorija i stvaranje tampon zone za očuvanje američke high iron regije Karntake od eventualnih napada Srba iz Sindha.
Na karti možete vidjeti da je put Srbima do Karntake vrlo težak i za sada teško izvediv plan. Ipak. u slučaju da Ameri izbiju na granicu s eSrbijom mogli bi ih od tamo blokirati ili odvlačiti damage, makar bi to bio vrlo skup posao zbog utvrđenosti već spomenutog Sindha.


Unban KikiFrka
Ozujak 2010. - PTO manija Kiki
Ovaj naš mladi igrač je dobio ban jer je igrao s istog kompjutera s braćom i banali su ga zbog navodnih multija. Zato potpišite ovu PETICIJU da vratimo našeg Kikija u igru.

nofx_ivan

Broj postova : 72
Join date : 08.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.