Veljaca 2010. - VIJESTI IZ HUS-a

Go down

Veljaca 2010. - VIJESTI IZ HUS-a Empty Veljaca 2010. - VIJESTI IZ HUS-a

Postaj  tajnoime on 16/3/2010, 23:37

Dragi članovi i članice Hrvatske ujedinjene stranke,

Na početku hvala svima koji su na posljednjim izborima glasali za mene. Također hvala svima na iskazanoj podršci prije, tijekom i nakon izbora. Trudit ću se opravdati vaše povjerenje.

Željela bih ovim putem čestitati novoizabranim predsjednicima svih stranaka i izraziti nadu i želju za što bolju i kvalitetniju suradnju u cilju boljitka eHrvatske.

Novi sastav vodstva HUS-a izgleda ovako:

Predsjednica: Josx
Savjetnici: CroCarlito, PeeKaBooh i KarloMavericK
Potpredsjednik: The_pro
Logistika i financije: CroCarlito
Promocija/članstvo: Black Oblivion , Josx i Josip Bilic
Glasnogovornica: Zaratinka

Pozivam sve članove i članice da se uključe u rad stranke. Registrirajte se na forumu stranke i pridružite nam se na stranačkom chatu, bez obzira kojem spolu, seksualnom opredijeljenju ili vjeri pripadate. HUS-ovci nemaju predrasuda.

Također ukoliko netko od vas ima kritiku ili prijedlog vezan uz rad stranke, postoji forum, napišite vaše mišljenje i svakako ćemo ga uzeti u obzir. Naravno, ukoliko je argumentirano...

S obzirom na nadolazeće kongresne izbore (25.02) obavještavam članove i članice da su na forumu otvorene kandidature za Kongres.

Svi koji žele predstavljati svoju stranku (HUS) i na taj način raditi za boljitak eHrvatske moraju napisati svoje kandidature na stranackom forumu, aktivno djelovati na chat-u i u organizaciji izbora.

Naravno Uprava HUS-a zadržava pravo odluke koga podržati i pravovremeno će izdati članak u svezi toga. Prednost imaju članovi i članice koji su aktivno sudjelovali u radu stranke.

Molim potencijalne kandidate i kandidatkinje da se ne kandidiraju bez znanja Uprave. Svi koji su se kandidirali, a nisu potvrdjeni kao službeni kandidati od strane Uprave, biti će zamoljeni da povuku svoju kandidaturu, te neće dobiti priliku izlaska na ove izbore kao kandidati HUS-a.

Koristim ovu priliku ujedno, kako bih zamolila članove stranke da donacijama pomognu stranku . Samo donacijama možemo održati trenutne projekte (trening kompanija) i započeti nove.

Naravno da u naš "klan" primamo nove članove, pridružite nam se i naše gostoprimstvo i polu-obiteljska atmosfera će vas osvojiti u prvih 5 minuta druženja s nama.
Očekujte neočekivano!


Lijep pozdrav,

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.