Veljaca 2010. - Novi predsjednik HLDa i plan rada za prvih nekoliko dana

Go down

Veljaca 2010. - Novi predsjednik HLDa i plan rada za prvih nekoliko dana Empty Veljaca 2010. - Novi predsjednik HLDa i plan rada za prvih nekoliko dana

Postaj  tajnoime on 16/3/2010, 23:49

Dragi kolege i kolegice!

Kao prvo, još jednom bih se zahvalio svima vama koji ste izdvojili vrijeme da mi date glas i na taj način mi omogućite moj treći mandat kao predsjednika HLDa, prvi u novoj 2010. godini. Također zahvalio bih se i svima koji su me indirektno i direktno podržali u mojoj kampanji.

Molio bih sve stranačke kolege i kolegice, da izdvoje malo vremena i pročitaj malo slijedeće obavijesti.

Poziv na razgovor u nedjelju, 21. veljače 2010.

Dragi moji, u nedjelju između 18 i 21 ću biti online i pozivam vas sve da dođete na chat i da popričamo malo i vidimo što ćemo i kako dalje. U prvom planu ćemo pričati malo o kongresnim izborima, te o uvođenje "nadzorno - upravnog odbora" čije praktično ime ćemo smisliti na chatu ili do chata.

Dajte da se i Vaš glas čuje!

Nadolazeći izbori

Kao što svi znate, brzo nam se primiču kongresni i predsjednički izbori, pa vas molim da ne zaboraviti glasovati 25.2., te 5.3.

Ukoliko se želite kandidirati za Kongres, molim Vas da se prijavite na forumu, a prijave ćemo otvoriti od sutra (Srijeda - 18.02.2010.)

Što se tiče predsjedničkih izbora, dobili smo već podršku nekih stranaka, ali želio bih se prije objavljivanja ikakvog kandidata dobiti i potporu koalicije, pa ću vas o tome izvjestiti u idućem obraćanju javnosti.

Svašta pomalo
Za kraj, malo dosadnih informacija. Jučer i danas sam vršio malo stanje našeg foruma i chata, a danas popodne ću krenuti u manje korekcije foruma.

Također, aktivnosti suradnje s ostalim strankama su na velikoj razini i velik broj poruka je proslijeđen. Kao što sam već spomenuo, neke manje stranke su nam voljne dati potporu na predsjedničkim, a neke od njih su spremne pokušati zatvoriti stranku kako bi smanjili mogućnost TOa u budućnosti. Postoje 3 metode da se stranka zatvori, a mi ćemo pokušati najbezbolniji i najtežu, pa će to možda potrajati, ali nadam se da ćemo barem 3 stranke zatvoriti do kraja mog mandata.

Osoblje u ovom mandatu možete vidjeti na forumu stranke.

Hvala Vam na Vašem vremenu.

AndyCro
Predsjednik HLDa

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.