Ozujak 2010. - HLD zadnjih 20 dana i kako dalje + kutak za eDame

Go down

Ozujak 2010. - HLD zadnjih 20 dana i kako dalje + kutak za eDame Empty Ozujak 2010. - HLD zadnjih 20 dana i kako dalje + kutak za eDame

Postaj  tajnoime on 16/3/2010, 23:51

Dragi kolege i drage kolegice, te poštovani građani i građanke!

Iza nas je 20 dana rada pod novim/starim vodstvom i vrijeme je da vidimo što smo napravili.

Na kongresnim izborima 25.2. smo ponovili uspjeh iz siječnja i ostvarili 3 mandata u kongresu. Znači, stagnirali smo na tom polju, iako sam se nadao da ćemo barem 4 kongresnika imati ovaj mjesec.

Zatim na predsjedničkim izborima 5.3. smo ostvarili relativan neuspjeh. Osvojili smo 1032 glasa, ali nažalost nedovoljno da naš kandidat retrodevil postane novi ePredsjednik. Iako se retrodevil zahvalio svima u svom članku, ja bih se još jednom htio zahvaliti u ime cijele stranke - HVALA VAM NA PODRŠCI!

Što se tiče ostalih aktivnosti, chat nam je poprilično aktivan u svako doba dana, dok nam forum stagnira i na tom polju ćemo morati nešto poduzeti.

Kako dalje?

Dalje ćemo u sličnom tonu.

Na forumu su otvorene kandidature za predsjednika stranke do 12. ožujka (ZNAČI JOŠ SAMO PAR DANA) do 12:00, a glasovanje na forumu će se održati do 13. kako bi službeni kandidat dobio dovoljno vremena da se ingame kandidira.

Od 14. pa do 20. će biti otvorene prijave za kongresne kandidature, pa ako se netko želi kandidirati za kongres neka to obavi na forumu.

Za predsjedničke izbore za sada imamo sve otvorone i nadam se da ćemo ovaj put ujediniti veći dio eHR stranaka u nadi da nađemo najboljeg kandidata da vodi eHrvatsku u smjeru najjače eNacije.

Što se tiče zapošljavanja u našim tvrtkama, HLD gunu trebaju MANU radnici, pa ako ste zainteresirani i voljni raditi, nudimo skoro najbolje plaće, ili ako ste se voljni odreći dijela plaće za HLD, možete raditi i za manje (ili ako ste ludi ko naš predsjednik, možete raditi za 1 HRK!) Ako slučajno nema radnih mjesta otvorenih, javite se ovdje!

Također, pokušavam pokrenuti jedan projekt (fazi planiranja je završena, počela je faza organiziranja i izrade plana provedbe) koji bi potaknuo naše malo aktivne građane (znači NE SAMO HLD) da se probude. Više o tome za tjedan, maksimalno dva ako sve uskladimo.

Za kraj kutak za eDame

U sinoćnjem razgovoru sa jednom nestranački orijentiranom damom, došao sam do zaključka da nam broj Dama stagnira, ne samo unutar stranke, već i unutar eHrvatske na političkom polju. Iako je toj činjenici najzaslužnija vojska (koja je puno zanimljivija od same politike), nadam se da ćemo uspijeti probuditi dame da nam se pridruže i politički aktiviraju. Za početak, pokušati ću nagovoriti naše dvije dame, Kachuu i Silver Fishy da svakom članku HLDa dodaju svoja iskustva u eRepubliku, pa makar to bilo i o vojsci, samo da potaknem naše prekrasne Dame da budu aktivnije. A što će još uslijediti za sve naše aktivne dame... Budite aktivne, čitajte naš glasnik i uskoro ćete saznati.

SRETAN RL DAN SVIM eDAMAMA I ONIMA KOJI SE TAKO OSJEĆAJU

Toliko za sada od mene,

AndyCro
Predsjednik HLDa

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.