Travanj 2010. - Osvrt na predsjedničke izbore, eBiH i apel - HLD

Go down

Travanj 2010. - Osvrt na predsjedničke izbore, eBiH i apel - HLD Empty Travanj 2010. - Osvrt na predsjedničke izbore, eBiH i apel - HLD

Postaj  tajnoime on 14/4/2010, 10:19

Poštovani eGrađani i eGrađanke,

Ovim člankom ćemo se osvrnuti na predsjedničke izbore i trenutno stanje stvari.

Dakle, odmah na početku bi jasno dali do znanja svima da retrodevil NIJE bio kandidat HLD-a. Retrodevil se samovoljno odlučio kandidirati za predsjednika preko DS stranke. Većina glasača HLD stranke je svoj glas dala upravo Matheus von Stenjevac-u.

Priznajemo da je došlo do rasipanja glasova na ovim predsjedničkim izborima i cijenu smo platili Apachy-evim trećim mandatom. Nama kao stranci na štetu, a eHrvatskoj ćemo vidjeti u ovih mjesec dana. Apachy-u sretno u ovom mandatu i da se eHrvatski narod ne pokaje što ga je izbrao (ako je eHR narod, no u to nećemo ulaziti).

Još bih samo dodao obavijest svim članovima HLD-a da će se u nedjelju 11. Travnja i to s početkom u 20.00h održati skupština stranke na kojoj će se raspravljati o radu stranke, planovima za budućnost i izvještaji i komentari o prošlim događanjima. Skupština će se održavati na chat-u HLD-a kojem možete pristupiti na sljedećem linku – HLD Chat.

Što se tiče eBiH i njihovog TO... Velika je istina da se to moglo spriječiti, tko je kriv i zašto se to nije napravilo sada nije bitno. Bitno je to da sada strateški a vjerujem i ovako važnim prijateljima moramo pomoći da se iz toga izvuku što prije, po mogućnosti sa što manje posljedica i po njih i po nas.

Mislim da je vrijeme da se prestanemo javno optuživati i da počnemo bit kolegijalni, solidarni i POŠTENI. Od javne prozivke nemate ništa posebno osim lupanja prazne slame. Postoje ticket-i admin-u pa ako imate dokaz da netko krši pravila – tamo šaljite. Nemojte se uzdizat na tuđoj nesreći ili nepoštenju. Jer velik je onaj koji šuti i radi, a ne onaj koji priča i ne radi.

Što je bilo bilo je, što nije bit će. Usredotočimo se sad na pomoć eBiH i poradimo na složnosti, a ne samo kada nas napada «vanjski neprijatelj», jer onda smo obično najsložniji. Nama treba akcije jer u miru ćemo se sami pokopati svojim karakterom.

To bi bilo, ja bih rekao, sve za ovaj broj. Čitamo se i tipkamo drugom prilikom.

S poštovanjem,
HrvojeZ
Glasnogovornik HLD-a

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.