Travanj 2010. - Odlazak starog klokana / Dolazak novog velikana / budućnost HLDa

Go down

Travanj 2010. - Odlazak starog klokana / Dolazak novog velikana / budućnost HLDa Empty Travanj 2010. - Odlazak starog klokana / Dolazak novog velikana / budućnost HLDa

Postaj  tajnoime on 14/4/2010, 10:20

Dragi moji kolege i kolegice!

Došlo je vrijeme da jedan "klokan" (ne smijem ipak biti prevulgaran) po imenu andycro ode s vodeće pozicije HLDa i da ga jedan mladi, ali sigurno budući velikan ePolitike naslijedi. Tko će biti nasljednik? Saznati ćete uskoro, pošto je na HLD forumu glasovanje koje će trajati od danas (ponedjeljak), sutra (utorak), pa sve do srijede 14. do 16:40 kako bi se odlučilo tko će biti službeni kandidat za predsjednika HLDa od 16.4. do 15.5.

U svom zadnjem članku, mislio sam se malo osvrnuti na rad u protekla dva mjeseca, ali budimo iskreni, osim uspjeha na zadnjim kongresnim izborima, imam malo toga za napisati. Ono što moram napisati je da sam u zadnjih par tjedana radi RL problema, koji su uzrokovali moju brzopletost, donio neke krive odluke i zbog kojih su neki istaknuti članovi odlučili istupiti iz HLDa, a čak se je u koaliciji osjetila "hladna fronta". Ovih dana, kada sam mrvicu bolje, odlučio sam da se NE kandidiram za još jedan mandat, jer mislim da sam jedini krivac za navedene probleme.

Što se tiče koalicije, jučer sam dosta dugo gnjavio jednog istaknutog člana HSPa (ne nije SODOM Razz) i mislim da smo većinu stvari izgladili, ali i dalje smatram da moram objaviti javnu ispriku našim koalicijskim partnerima, pa se ovim putem ispričavam cijelom HSPu i HUSu na pogreškama koje sam napravio u ovom zadnjem mandatu. Također, ispričao bih se i cijelom HLDu na odlukama koje su udaljile članove iz stranke. Znam da će moj nasljednik donositi puno bolje odluke i poraditi ne samo na suradnji van stranke, već i unutar HLDa.

No da ne bi bilo da se nije baš ništa radilo, zaživjeli su neki segmenti stranke, u prvom planu mladež HLD-a i HLD caritas koji se skrbe za nove građane eHR, pa vas ovim putem pozivamo da im se javite ukoliko Vam treba pomoć jer vam stoje na raspolaganju, NEOVISNO U KOJOJ STE STRANCI.

Sve one koji su članovi HLDa, pozivam da dođu na forum jer imamo nekoliko aktivnih rasprava u toku, a svi ste dobrodošli na naš CHAT da se zabavljate i raspravljate s nama, a večeras (ponedjeljak) u 21:00 ćemo održati i jednu debatu između kandidata za predsjednika stranke kako biste ih mogli bolje upoznati.

Za kraj, još jednom svima vam jedno veliko HVALA na potpori i suradnji, i iskreno se nadam da je ovo doviđenja, a ne zbogom,

S poštovanjem,

AndyCro

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.