Travanj 2010. - MVP - Novi mandat i natječaj

Go down

Travanj 2010. - MVP - Novi mandat i natječaj Empty Travanj 2010. - MVP - Novi mandat i natječaj

Postaj  tajnoime on 14/4/2010, 10:26

UVODNA RIJEČ

Dragi sugrađani i sugrađanke!

Dopustite da Vam se obratim na početku novog mandata u ime MVPa.
Na početku želio bih izraziti čestitke novom Predsjedniku Apachy-u i zahvalu na odgovornosti i dužnosti koju je povjerio kabinetu MVP-a. Ovaj kabinet će učiniti sve što
je u našoj moći da opravdamo ukazano povjerenje.

Novi kabinet Ministarstva vanjskih poslova se sastoji od sljedećih ljudi koji su svojim radom i zaslugama dogurali do tih funkcija:
• srdant – Ministar vanjskih poslova eHrvatske - MoFA
• dado007 – zamjenik Ministra vanjskih poslova – vMoFA
• Lord Marlock – doministar za ambasadore – vMoFA
• Matija1995 – mentor za ambasadore

Srdant je MoFA već drugi mandat, čovjek stručnog jezika, dobrih komunikativnih sposobnosti te s puno iskustva u radu u diplomaciji i predstavljanju eHrvatske u svijetu.
Dado007 je višemjesečni član MVPa, ambasador već nekoliko mjeseci i do u detalja zna kako Ministarstvo funkcionira, a u ovom mandatu je počeo obavljati i funkciju zamjenika MoFA-e.
Lord Marlock je također osoba s iskustvom u MVP, spreman za rad, pun je dobrih ideja te odličnih sposobnosti.
Matija1995 je također bivši ambasador te zbog je u ovom mandatu postao mentor za ambasadore budući da je uviđeno da je ta funkcija potrebna.
Nas četvorica mušketira ćemo raditi kao tim i nadam se da ćemo u najmanju ruku zadržati MVP na visokoj razini rada. Pozivam Vas sve da nam se pridružite na forumu MVPa koji se nalazi na forumu eDomovini. Na našem forumu ćete pronaći i Press room – mjesto gdje nas možete pitati sve što Vas zanima.


NOVI NATJEČAJ ZA AMBASADORE

Kao i na početku svakog mandata otvaramo NATJEČAJ ZA HRVATSKE AMBASADORE. Na našu žalost, ali i vašu sreću, moramo vam priopćiti da ima dosta slobodnih mjesta za ovu funckiju. Natječaj traje do ponedjeljka, 12. travnja 2010. godine do 20 sati navečer, a Vaše cijenjene prijave šaljite u obliku posta na forumu ovdje: PRIJAVE ZA NATJEČAJ.
Kao i svaki put do sada prijave su otvorene za SVE građane Hrvatske. Jedino što tražimo od Vas je ozbiljnost, osnovno poznavanje Engleskog jezika i aktivnost. Vama se pruža prilika ulaska u zanimljivi svijet diplomacije te Vam može poslužiti kao odskočna daska za ulazak u svijet politike i diplomacije. Čeka Vas i tjedna plaća (koja naravno mora biti zaslužena). Moguće da bude i više prijava nego slobodnih mjesta, stoga unaprijed poručujem: svi koje ne budu odabrani neka ne gube nadu jer će imati prednost ako se neka ambasada isprazni tokom mandata ili ako se bude otvarala nova.


STANJE U SVIJETU

Izlazak eSAD-a iz EDEN-a
Kao što svi znamo eSAD je izašao iz saveza EDEN. Nakon što je izašao iz EDEN-a, okrenuo se staroj ljubavi - savezu Brolliance.
Zasad savez Brolliance broji sljedeće članice: eUSA, eKanada, eAustralija, eIrska i eJapan.

Što to znači za nas?
Podrobnije o našim budućim i trenutnim odnosima s eSAD-om možete pročitati u nedavno objavljenom članku ovih istih novina. U najkraćim crtama možemo reći da eHrvatska poštuje ovu odluku Amerike, ali da naša zemlja i dalje ostaje u dobrim odnosima s eSAD-om, ostajemo dobri saveznici, potpisnici zajedničkih MPP-ova te nadasve, dobri prijatelji uvijek međusobno spremni pomoći jedni drugima.


Take – Over Norveške
Na predsjedničkim izborima održanim u ponedjeljak, u eNorveškoj je za predsjednika izabran seko38 – Phoenixovac. Iako je seko38 bio impeach-an već nakon jednog dana „vlasti“, stigao je aktivirati MPP-ove protiv eVelike Britanije i eRusije koje su odmah i osvojile nekoliko regija. Međutim, danas stiže odlična vijest za eNorvešku.
Danas su admini erepublika završili istragu protiv PTO-a i igrača seko38 koji je PTO-om postao presjednik eNorveške na izborima u travnju. Istraga je dokazala da je izborna pobjeda ostvarena ilegalnim putem te su posljedice koju su naslijedile zbog toga jednostavno izbrisane. Službene izjave admina nema, ali možemo vidjeti koje korake je admin poduzeo u ovom slučaju:

- sve norveške regije su vraćene eNorveškoj

- britanski i ruski MPP-ovi koje je aktivirao seko38 su otkazani tako da ta opasnost više ne prijeti eNorveškoj

eUK je već izgradio i bolnicu u jednoj eNorveškoj regiji te se njihov predsjednik preselio tamo, ali nakon što su te regije vraćene eNorveškoj je on automatski prestao biti predsjednik, ali mu je predsjednička titula odmah vraćena.
Još se ne zna hoće li MPP-ovi i bolnice koje je eNorveška izgubila biti nadoknađeni, ali eNorveška vlada apelira na administratora erepublika da je poštivanje pravila veoma bitno za opstanak erepublika.


Take – Over eBosne i Hercegovine
Predsjednik eBosne i Hercegovine postao je srpski kandidat NemanjaRS koji je pobijedio Klynn-a sa samo 2 glasa prednosti. Rezultat izbora je bio 502 glasa prema 500.
Tako je nakon nebrojeno mnogo pokušaja uspio srpski politički takeover eBIH. Pokušana je i smjena predsjednika impeachmentom, ali nažalost nije uspio.
Nije se mislilo da će ovoga puta takeover eBIH uspjeti pa niti nije bilo neke veće međunarodne anti-TO akcije, a kada se krenulo spašavati što se spasiti da, već je bilo prekasno.


Napad Indonezije na Australiju
eIndonezija je ponovo pokrenula invaziju na Australiju napadima na regije Western Australia i regiju Northern Territory. Northern Territory je već osiguran, a veoma važna bitka za Western Australiju zbog velike vrijednosti ove regije još traje.U ime MVPa,

dado007 , vMoFA

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.