Travanj 2010. - Ajmo pomesti ekonomiju

Go down

Travanj 2010. - Ajmo pomesti ekonomiju Empty Travanj 2010. - Ajmo pomesti ekonomiju

Postaj  retrodevil on 18/4/2010, 00:31

Poštovane kolegice i kolege,

svjestan sam da sam možda trebao ovaj članak izdati s nekih novina koje imaju više pretplatnika, ali inspiracija me uhvatila u sitne sate kad nikog takvog kog ja znam nema online.
Svjesni smo svi da nam ekonomija nije baš najbolja, cijene na marketu su svaki dan sve niže i niže, samim time i plaće su niže i niže. Ne bih ulazio u razloge zašto je to tako, međutim želio bih zajedno s Vama to promijeniti. To što nisam izabran za predsjednika države, ne znači da ideje ne moram barem pokušati provesti u djela. Sve obavijesti o najavljenom baby boomu ćete dobiti u idućem broju INFO minuta, a sada ću ja pokušati dati ideju kako poboljšati ekonomiju.

Kao prvo, trebali bismo dobrovoljce. Barem 20 ljudi, ali čim više, to bolje. Ukoliko ste zainteresirani pomoći, molim Vas da mi pošaljete poruku ovdje ili na IRC-u
Što je plan? Pokušati obnoviti akciju Ceh-a i pozvati sve vlasnike weapon firmi na dogovor oko rasta cijena na marketu, a ujedno i plaća. Pošto su cijene sirovina jako niske, ovo je zapravo stavka koja koristi svima. Onaj tko ne dođe će biti obavješten o zaključcima dogovora. Ukoliko se vlasnici ne budu držali dogovora, s onima koji se pridržavaju bit će dogovorene određene mjere koje ne bih želio sad ovdje iznositi, već će biti rečene na sastanku.
Nadalje, kad se cijene oružja dignu na neku pristojnu razinu (a ujedno s njima i plaće radnika), molio bih sve građane da kupuju oružje na našem marketu. Da, bit će jeftinije vani (i vani je kriza), ali kupnjom u nekoj drugoj državi, pomažete njoj, a štetite vlastitoj, Sjetite se da je ovo ipak igra i da nema potrebe za pohlepom.

Pozivam sve da se prijave za pomoć, te vlasnike firmi pozivam na sastanak (termin ćemo odrediti naknadno).

Živjela eHrvatsko i počni razmišljati!

retrodevil

Broj postova : 23
Join date : 17.04.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.