Travanj 2010. - Puno galame ni za kaj

Go down

Travanj 2010. - Puno galame ni za kaj Empty Travanj 2010. - Puno galame ni za kaj

Postaj  retrodevil on 18/4/2010, 00:34

Poštovane čitateljice i čitatelji, igračice i igrači erepa.

Ovih dana se digla prašina oko našeg Job Marketa. Zapravo, jedan moj kolega je vidio što se dogodilo, a ja osobno sam to dojavio ministru rada i socijalne skrbi, misleći naravno da određena kompanija služi za takozvano ubijanje igrača (nemogućnost rada 3 dana, pogotovo malih skillova koji su početnici u erepu, obično znači i esmrt).

Međutim, dogodilo se nešto neočekivano. Kompanija o kojoj pričamo zapravo nam POMAŽE! Plaće su veće, novaca za plaće kao i sirovina potrebnih za rad uvijek ima, a vlasnik čak niti ne prodaje po najnižoj cijeni! Vlasnik svjesno dnevno ide u gubitke od tko zna koliko desetaka golda i time POMAŽE našoj ekonomiji (veće plaće --> više za trošiti --> više poreza --> bogatija država).

EDIT: vlasnik je stavio najnižu ponudu na market.

Ne znam koliko će to još dugo trajati i koje su namjere vlasnika firme, ali prema staroj narodnoj: nek bude lijepo dok traje. Onog trenutka kada ne bude više novaca i sirovina u firmi, tad trebamo dići paniku. Slobodno i kupite oružje od tog proizvođača, porez i tako ide u našu državu, a ujedno ste time pomogli radniku koji u njoj radi. Osobno mi je čak i malo krivo što se ja nisam sjetio tako nečega, a vlasniku sam poslao PM zahvale.

Postoji drugi problem. Navodno ovaj org nije pouzdan u kupoprodaji kuća. Kažem navodno jer nisam provjerio informaciju, ali kolega mi je rekao da ljudima šalje kruh umjesto kuće nakon što oni uplate golde. Pozivam sve da NE kupuju na crno. Za kupnju kuća imate market, a želite li od nekoga kupiti, kao posrednik tu je Agencija za nekretnine RH kao službeni državni posrednik.

Ono što je sad bitno jest da SVI vlasnici firmi ipak dignu cijene weapona i plaće! Svjedoci smo da su kuće i giftovi poskupili s ovim novim promjenama. Ljudi, to je odlično! Samo naravno, kad bi i plaće porasle. Po tko zna koji puta pozivam SVE vlasnike firmi da dignu cijene svojih proizvoda te radnicima daju veće plaće, a naše građane pozivam da KUPUJU HRVATSKO i time pomognu našoj ekonomiji i našoj državi. Nemojte biti škrti i kupovati vani jeftinije. Ovo je igra. Barem u ovom našem malom kutu možemo nešto učitini za našu edomovinu. Prepoznajte potencijal ovoga i budite i Vi dio zajednice. EHrvatska je na putu da ponovo postane velika, možda i najveća, ali za to trebamo Vašu pomoć. Kao što INFO minute kažu: Budimo povezani jer zajedno možemo sve!

Počni razmišljati eHrvatsko!

retrodevil

Broj postova : 23
Join date : 17.04.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.