Travanj 2010. - Bubnjevi pobjede dolaze...

Go down

Travanj 2010. - Bubnjevi pobjede dolaze... Empty Travanj 2010. - Bubnjevi pobjede dolaze...

Postaj  retrodevil on 18/4/2010, 00:44

Drage esugrađanke i esugrađani, prijateljice i prijatelji,

budim se ujutro, moram na fax, niš mi se neda, još i neke druge RL obaveze me sustižu, treba zaradit za kruh. Otvaram erep, čitam novosti, a ono šok! Progutam knedlu u ustima. Nisam mislio da ću pisati ovaj članak ovaj mjesec. Jednostavno nemoguće da se ovo događa, a opet - događa se.

O čemu ovaj to trkelja? Dragi moji, postoje 2 članka koja bi Vam trebala privući pažnju (možda i više, ali 2 su eto meni privukla). Prvi je napisao Mr Dalibor, dok je drugi predsjednikov. Što nam se tu govori?
Iskustveno Vam mogu reći - sprema se nešto veliko! Kako znam? Pročitajte članke, povežite 2 i 2.

~~~~~~~~~~~~~~~~ eHrvatska je ponovo rekla NE!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~

Znate li što se zadnji puta dogodilo kad smo rekli ne? Slijedile su veličanstvene pobjede u NW i Slavoniji, a kasnije i Lici i Gorskom kotaru. Ne isključujte mogućnost da nas neprijatelji ponovo ne udare svom snagom! Ne želim ispasti jedan od onih "proroka" koji sve znaju, sve vide i ostalo. Jednostavno mi neki unutarnji glas govori da se nešto sprema. Ne znam jel to naši ili neprijatelji ili je to sve plod moje mašte. Međutim, treba biti spreman na sve.

Ovo sada je jako važno: DOLAZITE ONLINE ČIM ČEŠĆE. Obavezno dođite ujutro, svako jutro, prije promjene dana!!! Pogledajte što se događa. Neprijatelj nas možda već debelo tuče. Ukoliko stvarno dođe do novih borbi, svaki dmg je važan ma koliko se nekome činio malim. Znam da svako malo izađe neki članak koji poziva na zajedništvo (i sam svaki puta to napravim) i da je svima puna kapa više riječi kojih se nitko ne drži te da postoje neke stvari koje se ne smiju prešutiti, a kamoli zaboraviti. Međutim, slijede nam teški dani. Zaboravite barem u ovim vremenima na razne sukobe, razmirice, svakodnevna politička i ne politička prepucavanja i razmišljajte svi kao jedno - SVE ZA EHRVATSKU, EHRVATSKU NI ZA ŠTO!!!

Ne znam kako ni zašto je došlo do preokreta u razmišljanjima našeg vrha, no dogodit će se nešto. Nešto veliko. eHrvatska je na putu da opet bude velika. Najveća. Bubnjevi pobjede dolaze, budite i Vi dio povijesti!

Ponovo citiram MI - budimo povezani jer zajedno možemo sve!

Živjela eHrvatsko, ujedini se i počni razmišljati!

retrodevil

Broj postova : 23
Join date : 17.04.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.