Ozujak 2009. - Novine Danasnjice - ratno izvjesce 1 Austrija vs. Njemacka

Go down

Ozujak 2009. - Novine Danasnjice - ratno izvjesce 1 Austrija vs. Njemacka Empty Ozujak 2009. - Novine Danasnjice - ratno izvjesce 1 Austrija vs. Njemacka

Postaj  Johny Stulic on 1/5/2009, 12:13

Novine Danasnjice - ratno izvjesce 1 Austrija vs. Njemacka

Želite li pročitati potpuno izvješće? To možete učiniti klikom OVDJEU zadnjih par dana smo mogli svjedočiti o ratu između Austrije i Njemačke. Rat je bio dogovoren između dva predsjednika kako bi se Austrija pripojila Njemačkoj, a Njemačkoj su još pomagali (Turska, Portugal, Mađarska i Brazil).
Rat je predložen u austrijskom kongresu od strane sada već bivšeg predsjednika Chicco, a kongres je sa 19 glasova tu odluku i prihvatio.

Prva borba je započela 1. Ožujka 2009. u 16:57 sati u Njemačkoj regiji Bavaria, te ju je Njemačka bez problema uspjela zadržati. U regiji Bavaria se nalaze dobri raw materialsi, odnosno: High (Grain), Medium (Wood, Iron) i Q4 Bolnica. Njemački “Battle Hero“ bio je Antonio Salgado sa 5608 damagea, dok je austrijski “Battle Hero“ bio Sebl sa 2246 damagea.

Drugi dan, točnije 2. Ožujka 2009. Njemačka je osvojila 3 austrijske regije, a to su redom: Salzburg sa Medium (Grain).U ovoj regiji njemački “Battle Hero“ je bio Sebl sa 523 damagea, a austrijski “Battle Hero“ je bio DKN sa 454 damagea. Upper-Austria sa Medium (Grain). U ovoj regiji njemački “Battle Hero“ je bio Sebl sa 559 damagea, dok je u Austriji to bio Forcran sa 404 damagea. Styria sa Medium (Grain).U ovoj regiji njemački “Battle Hero“ je bio the_mihai sa 2076 damagea, a austrijski “Battle Hero“ je bio Allyenna sa čak 7793 damagea. U svim ovim regijama Austrijski predsjednik je odustao, odnosno predao regije Njemačkoj.


U ovom ratu Njemačka je pripojila sve regije koje sadrže bar malo raw materialsa, te si tako osigurala dobru proizvodnu budućnost, te je Austriji ostavila jednu regiju sa Q1 bolnicom, ali bez raw materialsa, stoga će Austriji biti jako teško opstati. No ima jedna dobra stvar u ovom osvajanju, a ta je da će austrijski građani na neki način biti sigurni, te će imati dobru i kvalitetnu budućnost zajedno sa Njemačkom.

Vaš raspisani ratni reporter, Kvesko.

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

http://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.