travanj 2010 - Kako su ministri namazali palacinke

Go down

travanj 2010 - Kako su ministri namazali palacinke Empty travanj 2010 - Kako su ministri namazali palacinke

Postaj  faeran on 23/4/2010, 23:57

Dragi gradjani,
u članku DVA MINISTRA ULOVLJENA SA RUKAMA U PEKMEZU!!! možete vidjeti da niti ja niti Lord Marlock neznamo ukrasti a da nas se ne uhvati, dakle mi smo toliko gl.pi da neznamo vaditi novce preko Monetary marketa.


MM znam dok si ti još bio beba, i da želim pokrast odavno bi ukrao, na tvoju (i još par ljudi) veliku žalost meni nemožete niti jednu lipu prišiti jer sam ono što vi neznate POŠTEN, al takvi i nahebu neće lupine.


Slika govori vise od 1000 riječi :

obrazek
ili ipak ne?


Ono šta ja smijem reć o toj donaciji : Organizacija eKOA je DRŽAVNA organizacija čije djelovanje je trebalo biti tajno, dakle DA eHrvatska ima "tajnu službu" ima organe koji počinju organizirati odredjene projekte koji će državi davati golde, i stoga je jasno da se takve donacije ne prikazuju u člancima (al zato si ti tu da rečeš svojim prijateljima susjedima sve o nama, i da nam spriječiš šanse za znaš ti već sa čim Wink )


Password organizacije Monetary dealer CRO imaju 3 osobe Predsjednik eHrvatske: Apachy
Ministar rada i socijalne skrbi RH: GP.1
Ministar ekonomije : Lord Marlock


Obveznice spominješ, jesi ljubomoran možda što je netko nesposoban kao mi to pokrenuo na obostrano zadovoljstvo države i Gradjana? Obveznice će se SVE ISPLATITI , ne kako si najavljivao da ćemo pokrast ljude već sa 10 posto u mjesec dana zarade Wink

Plan koje je ministarstvo rada i socijalne skrbi trebalo predstaviti vladi u roku 4 dana je sljedeći :
- profit od obveznica potrošiti na ulaganja u q4 ili q3 tvrtke koje bi samofinancirale čitavo ministarstvo, (zavod za zapošljavanje, big brother projekt).
- Za mjesec dana predložiti novi krug "obveznica" i sa tim profitom stvarati zalihu za daljnje širenje ministarstva kako bi ministarstvo moglo jednog dana donositi znatne količine golda u Hrvatsku narodnu banku, plan je bio da jednog dana imamo dovoljno prihoda za samostalno potpisivanje MPP sa zemljama saveznicima (potpisivanje MPP kosta svaku zemlju sudionicu 100 golda) , plaćanje državnih troškova (Hrvatska vojska, i svi uredi) dakle jednog dana smo trebali imati ekonomski sredjenu državu , državu koja bi ratovala iz "gušta" i iz svog proračuna a nebi trebala donacije svojih gradjana.

Kroz razgovor sa igračem Mile Lican odlučio sam da pokrenemo akciju u kojoj ćemo MI tražiti bebe, osobno sam otvorio (sa svojim teško stečenim goldima) organizaciju Ured tima za napredak eRH koja je subotu trebala krenuti sa traženjem beba koje su počele igrati erepublik, ili u prevedenom akcija budi mi prijatelj, akcija u kojoj bi svaki gradjanin mogao sudjelovati direktno i indirektno bez ijedne lipe troška a pomogao bi povećanju broja aktivnih igrača , zbog konstantnih pljuvanja razmisliti ću još o ostanku u igri a i o ministarskoj fotelji , pa tako i o nastavku projekta (org je drzavni bez obzira na odlazak ili ne) !

Od igrača McPingvin, vojnika iz squada 3 naše ministarstvo je dobilo na korištenje po želji, da li prodaja ili pokretanje posla i zarada državi (nije posudjeno, već dato), organizaciju Babitz Furry Holding i q2 žito tvrtku Narwhal Grain q2 for sale 35g

Moram priznat u ovom trenutku je baš ljepo biti eHrvat, podrška koja nam stiže na PM od ljudi koje se nemože tako lako preveslati je iznenadjujuća, što znači da ipak ne misli većina da smo lopovi !

I za kraj, tužna vijest, moj eRepublik prijatelj Mr Dalibor je baniran, ono u šta sam ja siguran je da je on čist, i da mu je ovaj ban namješten, Dalibor ima moju punu podršku i vjerujem mu da je čist , no nažalost čistunci nastradaju kao i u RL !

Dalibore čekamo te, nisi sam!

obrazek

faeran

Broj postova : 82
Join date : 31.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.