Travanj 2010 - MVP DONOSI: eITALIJA

Go down

Travanj 2010 - MVP DONOSI: eITALIJA Empty Travanj 2010 - MVP DONOSI: eITALIJA

Postaj  faeran on 27/4/2010, 11:49

Pozdrav. Moj ingame nick je talon38 i erođen sam na 771. Dan Novog Svijeta. Pripadnik sam Ekipe za bolju eHrvatsku te imam rank captain (satnik) i strength 7.57.


eITALIJA


obrazek


eItalija je država na Apeninskom poluotoku u južnoj Europi. Ima 20 regija (sve originalne). Graniči s Austrijom, Poljskom, Švicarskom, Francuskom i Slovenijom. Od tih 20 regija, 2 su high regije; Lazio i Lombardy imaju high grain. Glavna regija eItalije je Lazio.


eItalija ima ukupno 4813 građana, te je njihov prosječni level 15, za 1 lvl manji od svjetskog prosjeka. GDP im iznosi 1195.14 golda, te su na 43. Mjestu po visini GDP-a. Službena valuta je lira (ITL), a inflacija iznosi 12.66%. U eItaliji djeluje 616 kompanija sveukupne vrijednosti 61 430 golda; vrijednost kompanija iznosi 35 090 golda dok je vrijednost licenci za izvoz 26 340 golda. Zaposleno Aje 2586 građana, tj. 54.16% građana eItalije.


obrazek

Distribucija industrije u eItaliji


obrazek

Distribucija skilla u etalijanskoj ekonomiji


Trenutni predsjednik eItalije je LordCi, član stranke Partito Comunista eItaliano. Dvije najjače stranke, koje vode bitku za prevlast u kongresu su Aquila et Gladius (Orao i mač; ekstremna desnica) i Partito Comunista eItaliano (Komunistička Partija eItalije; ekstremna ljevica). Komunistička partija ima 41% zastupnika u kongresu, dok Aquila et Gladius ima 39%.

obrazek


eItalija je jedna od zemalja osnivačica saveza Entente, čiji su trenutni članovi Italija, Paragvaj, Ukrajina i Francuska. eItalija je veliki pobornik Phoenixa, te ima loše odnose s eHrvatskom zbog hrvatskog PTO-a italije u kolovozu prošle godine. Ima MPP-ove s Austrijom, Mađarskom, Indonezijom i Malezijom.


eTalijanska vojska se sastoji od 4 armije, te joj je vrhovni zapovjednik etalijanski predsjednik kojemu pomaže CDSM (eng. Commander in chief, C-in-C). 4. Armija je trening armija, dok 3. i 2. čine glavnu udarnu snagu eTalijanske vojske. 1. Armija je elitna jedinica eTalijanske vojske, te su uvjeti za ulazak u nju čin satnika i strength 10.


obrazek

Organizacija eTalijanske VojskeeItalija je država u usponu. Nedavno su imali baby boom kojim su doveli oko 1700 igrača te im je ekonomija u posljednje vrijeme dosta ojačala. Ipak, imaju još puno posla za obaviti ako žele biti jedna od europskih sila.


Intervju s etalijanskim predsjednikom:


Q: Dobar dan, LordCi, I hvala na prilici za intervju.

A: Hvala vama, iznimno mi je drago biti u ovom intervjuu.

Q: Mogli bismo započeti tako šti ćete nam reći nešto o sebi?

A: eRođen sam prije 7 mjeseci, te sam prije nego što sam postao predsjednik obnašao dužnosti kongresmena (4x), ministar zapošljavanja i razvoja (2x), ministar vanjskih poslova (1x) i 2 puta sam radio u ministarstvu socijalne skrbi (Welfare).

Q: Podugačak popis. Otkada ste član Partito Comunnista eItaliano?

A: Od 7. Levela.

Q: Koji su vaši planovi za eItaliju i što mislite da je trenutno najvažnije za eItaliju?

A: Planiram napraviti jedan baby boom jer to je osnova igre. eItalija trenutno ima malo igrača i to se mora promijeniti. Trenutno je, po mom mišljenju, najvažnije da napravimo taj baby boom i da eItalija ima veću ulogu u međunarodnim odlukama i raspravama. Ali naravno, važno je i da ratujemo, jer ljudi se ipak trebaju zabaviti, ne? 


Q: Danas je 17. travnja, i skoro pola Vašeg mandata je prošlo. Jeste li zadovoljni onime što ste dosad učinili?


A: Zadovoljan sam, ali mislim da sam mogao i bolje. Ipak, ojačali smo ekonomiju, povećali plaće, dosta smo se borili a i tržište nam nije blokirano, tako da sam zasada jako zadovoljan. Ali smatram da još imamo puno posla za napraviti.


Q: S obzirom da se bliže izbori za Kongres, koja će ih stranka, po Vašem mišljenju, dobiti?


A: Pa nadam se da će to biti Partito Comunnista eItaliano, ali ipak smatram da ćemo voditi tešku utrku s Aquila et Gladius.


Q: Koji su etalijanski dugoročni planovi? Planirate li kakva osvajanja?


A: Pa ne planiramo osvajanja, ali ipak ćemo aktivno pomagati u oslobađanju Francuske i Njemačke.


Q: Što vi mislite o nedavnim događanjima u regiji: španjolskom zauzimanju Piedmonta, hrvatskom „proboju do Azije“...


A: Pa, iskreno, mislim da je taj proboj bio zabavan pothvat, ali je bio prekompliciran da bi se mogao ostvariti. A Piedmont je bio pogreška, ali smo ga ubrzo potom oslobodili uz pomoć Phoenix-a i Entente-a te smo čak krenuli u oslobađanje francuske regije u vlasništvu Španjolske...


Q: Što mislite o budućem razvoju događaja u regiji? Da li mislite da će eHrvatska pasti zbog PTO-a Bosne i Hercegovine?


A: Pa mislim da je to sasvim moguće, i iskreno se nadam tomu jer su Hrvati napravili TO Italije u kolovozu i volio bih da platite.


Q: Što mislite o aktivnosti eTalijana; je li ona na zadovoljavajućoj razini?


A: Pa svakako je bolja nego prije pola godine. Posljednjih 3-4 mjeseca ona raste zbog osnivanja Entente-a, jačanja ekonomije, velikih napora vlasti da povećaju aktivnost i općenito zbog interesa u svjetske događaje, te smatram da je aktivnost na zadovoljavajućoj razini.


Q: Je li ijedna talijanska stranka doživila TO?


A: Zahvaljujući našim anti-TO mjerama i sreći to nam se nije dogodilo već dosta dugo, pa nije ni sada.


Q: I posljednje pitanje: što Vi mislite o razvoju situacije u svijetu za slijedeći mjesec?


A: Smatram da bi EDEN mogao doživjeti neke poraze, ali najviše me interesira situacija s SAD-om, to bi oglo postati interesantno.


Q: Hvala još jedanput na intervjuu i mnogo sreće u daljnjem eŽivotu.


A: Također.
talon38, hrvatski ambasador u eItaliji

faeran

Broj postova : 82
Join date : 31.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.