travanj 2010 - Highway to fight - party continues!

Go down

travanj 2010 - Highway to fight - party continues! Empty travanj 2010 - Highway to fight - party continues!

Postaj  faeran on 6/5/2010, 01:32

Kandidatura

Dragi moji eSugrađani!

Približavaju nam se još jedni predsjednički izbori, a ja sam se odlučio ponovno kandidirati za vašeg poglavicu. Smile

obrazek

U protekla moja dva mandata svjedočili ste našim stalnim pokušajima da se probijemo do Zapadne Europe i onda preko naših saveznika skroz do Azije. Nažalost, zbog bugova, featuresa, DDoS napada, pa i nekih naših, ali i savezničkih pogrešaka i propusta u tome nismo uspjeli. Kako smo sa svih strana okruženi neprijateljskim zemljama (izuzez eBiH) naše šanse za proboj nikada nisu niti bile prevelike, a kada smo i došli nadomak cilja uvijek nam se nešto od gore navedenog ispriječilo na našem putu na zapad, tj. istok.

S obzirom na novonastalu situaciju u Europi, tj. oslobođenje velikog dijela eNjemačke i eFrancuske ovaj put vam ne mogu obećati novi pokušaj proboja u Aziju, ali obećajem vam akcije i zabavu kao i tijekom protekla dva mjeseca. Party continues! Smile

obrazek


Sastav vlade

Kako sam u potpunosti zadovoljan dosadašnjim radom svih ministarstava, niti u ovom mandatu neće biti promjena ministara. Ti igrači, koji će dolje biti i nabrojani, uz tim koji su sebi stvorili, već duže vrijeme odrađuju fenomenalan posao za eHrvatsku. Kao i do sada ministrima će biti prepušteno samostalno odabiranje suradnika za koje misle da će na najbolji mogući način odraditi poslove koji pred njih budu stavljeni.

Jedina promjena bit će na poziciji Premijera, jer se dosadašnji Premijer tripl3 odlučio povući s te funkcije zbog manjka vremena i obveza koje ima u ZDRUG-u.

Premijer: Licki Medjed
MoD: Trenk74
MoFA: srdant
MRSS: GP.1
ME: Lord Marlock
MI: Josx
MO: ancica1804

Također, uvidio potrebu za poboljšanjem komunikacije s vama, građanima eHrvatske, a kako meni samom pisanje članaka nije najjača strana uveo sam funkciju Glasnogovornika Predsjednika, koji će moje poruke i stavove artikulirati u smislena priopćenja za javnost.

Glasnogovornik Predsjednika: Asklepije

Vojska, savezi, ratovi, akcije

Ustoj eHV-a i dalje će ostati isti, kao i ekipa koja se nalaze na njegovom čelu. Ukratko, ljudi znaju znanje! A ja im namjeravam opet pružiti mogućnost da to znanje iskoriste za pomoć eHrvatskoj.

Što se ratova i akcije tiče ne mogu vam otkriti planove, ali svjedoci ste da smo i do sada bili aktivni u vojnom smislu, a obećajem vam da ćemo tako nastaviti i sljedećih mjesec dana. Naravno ukoliko me izaberete. Smile

Što se EDEN-a tiče Hrvatska i dalje ostaje lojalna članica saveza, te planira sudjelovati u svim združenim napadačkim i obrambenim akcijama EDEN-a. Istovremeno zadržat ćemo i dobre odnose s SAD-om koji je nedavno napustio savez, te ostalim zemljama koje formalno nisu u EDEN-u, ali su prijateljski nastrojene prema nama.

Izbori

Pozivam vas sve da u ponedjeljak 5.4.2010. izađete na izbore u što većem broju i glasujete. Ukažite mi ponovno svoje povjerenje i ja ga neću iznevjeriti, a usput ću vam pružiti još jedan mjesec pun akcije i zabave.

Također, sve vas pozivam da pogledate moj službeni predizborni spot.


Vaš poglavica,

Apachy!

faeran

Broj postova : 82
Join date : 31.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.