travanj 2010 - Highway continues - To stand together!

Go down

travanj 2010 - Highway continues - To stand together! Empty travanj 2010 - Highway continues - To stand together!

Postaj  faeran on 6/5/2010, 01:33

Dragi moji eSugrađani!

Hvala vam što ste me na jučerašnjim izborima još jednom izabrali za svoga poglavicu i povjerili mi vođenje eHrvatske na još mjesec dana. Trudit ću se maksimalno opravdati ukazano mi povjerenje.

obrazek

Također, ovom se prilikom moram najoštrije ograditi od optužbi za korištenje botova na ovim izborima. Iako mnogi optužuju i mene osobno i HDS za korištenje botova to jednostavno nije istina. Uostalom, zar mislite da bi HDS na minulim kongresnim izborima osvojio samo 3 zastupnička mjesta da raspolaže botovima? Budimo ozbiljni!

Neću poricati da se noćas dogodila neobična i u najmanju ruku sumnjiva situacija u kojoj su naglo skakali glasovi svim kandidatima, ali ponovno moram naglasiti da niti ja niti HDS nemamo apsolutno nikakve veze s time niti znamo o čemu se točno radi. Kao i svi vi ostali možemo samo nagađati što se doista dogodilo.

Noćaš sam otišao spavati spreman po završetku izbora poslati retrodevilu čestitku na osvojenom mandatu i staviti mu se na raspolaganje ukoliko bude trebao moje usluge. No ipak, za Predsjednika sam u konačnici izabran ja i nadam se da će to prihvatiti sve strane. U trenutku kada nam prijeti realna opasnost neprijateljskog napada na sve naše originalne regije najmanje što nam treba je svađa i razjedinjenost. Upravo iz tog razloga pozivam nas sve skupa na jedinstvo, jer ujedinjenim Hrvatima nije se lako suprotstaviti. Smile

obrazek

Želio bih se osvrnuti i na danas pokrenut Impeachment netom po završetku izbora. Ne smatram to korektnim potezom, ali budući da to pripisujem vrućim glavama i razočaranju izbornim rezultatom neću oko toga dizati nikakvu frku. Jedinstvo nam je sada najvažnije. Smile

Do sljedećeg javljanja...

Vaš poglavica,
Apachy

faeran

Broj postova : 82
Join date : 31.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.