Svibanj 2010 - World in xaoc

Go down

Svibanj 2010 - World in xaoc Empty Svibanj 2010 - World in xaoc

Postaj  faeran on 6/5/2010, 01:38

Tjedan dana žestokog ratovanja je iza nas. Srednja Europa je obavijena gustim dimom koji će nam zaklanjati enebo još neko vrijeme. Svjedočili smo povijesnom povratku Heilongjiang-a (Hello Kittya) u ruke Kineza. Nakon skoro godinu dana najčuvanija regija u Aziji je pala. No to je iza nas. Danas je ponovo bio dan D. Kao što ste vidjeli napali smo Mađare iz tri smjera. Najbitnija bitka je bila ona u Central Hungary čiji pad će značiti i pad cijele Mađarske. Bitka je otišla u produžeteke i uz već očekivano zapinjanje i pad servera Mađari su se sa saveznicima uspjeli na kraju obraniti.

Dok se zid lagano dizao prema secure zoni trajao je pravi rat klikanja između mene i Mađarskog predsjednika. On se povlači, a ja napadam što mogu da bi zadržali inicijativu. Rezlutat nakon proudžetaka: inicijativa u našim rukama, novi napad na Central Hungary i moj slomljen nokat Smile. Mađar je previše panično povlačio pa je zadnju bitku povukao nakon obrane Central Hungary i poklonio nam inicijativu. Smile

Sporadične slovenske i talijanske napade na nas (talijanski zadnji napad je bio bug pa je zato i poništen od strane admina) ne treba posebno spominjati. Jedino mi je žao golda kojeg su nam Slovenci uspjeli uzeti, ali zbog tankog timinga morao sam imati spremne golde na državi da bih napao Mađare. Žao mi je i što je evo ovo prva bitka u kojoj se protiv nas otvorio i MPP s BiH, ali nemamo izbora.

Više o svemu u mojoj kandidaturi koju ću sutra objaviti. Za sada vam moram još samo poručiti da sam prezadovoljan disciplinom i raspoloženjem koje vlada među svim eHrvatima i eHrvaticama. Odavno nismo bili ovako složni i nadam se da možemo to očuvati i nakon što ovaj veliki rat završi. NA SVE SAM JAKO PONOSAN!!! Drago mi je vidjeti da ste prepoznali značaj događaja u kojima smo se našli.

Za kraj samo ukratko o našem slijedećem koraku, mada je sasvim jasan: nastavljamo s ofenzivom na Mađare. Iako je Rumunjska izgubila inicijativu, naši drugi najdraži saveznici Poljaci su tu i željni su osvete za Rohne Alps. Smile Šanse za našu pobijedu u Mađarskoj su dobre. Ako uspijemo u naumu onda krećemo u realizaciju druge faze: Kini vratiti i Liaoning. Dakle, svi oružje u ruke, službene zapovijedi pred oči i pamet u glavu.

I iza svega, dio koji mi najteže pada ma što god neki mislili o tome. Kao što ste vidjeli tenkalo se naveliko: i danas i u HelloKitty-u i tenkat će se u velikim bitkama koje su pred nama. PRISILJEN SAM VAS OPET ZAMOLITI ZA DONACIJE NA RATNI FOND JER SMO ISCRPILI SVE NAŠE ZALIHE. SITUACIJA JE KRAJNJE OZBILJNA OVAJ PUT. Trebaju nam goldi za finalnu ofenzivu. Ako uspijemo rezultat će biti neprocijeniv. Zato zaboravite Lanu na par dana i ubacite gold u fond.

I ovaj put stvarno za kraj Smile Preksutra su izbori za predsjednika i želio bih vam sa samo par riječi prije službene kandidature. Bila mi je iznimna čast biti na čelu eHrvatske. Nadam se da ste i vi zadovoljni. Znam da je bilo propusta, ali svi smo mi ljudi. Osobno sam zadovoljan ukupnim rezultatom.


obrazek

Vaš Poglavica.

faeran

Broj postova : 82
Join date : 31.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.