Svibanj 2010 - Apachy - Sluzbena kandidatura za Predsjednika eHR

Go down

Svibanj 2010 - Apachy - Sluzbena kandidatura za Predsjednika eHR Empty Svibanj 2010 - Apachy - Sluzbena kandidatura za Predsjednika eHR

Postaj  faeran on 6/5/2010, 01:39

Moram Vam priznati da sam se dugo premišljao hoću li se upustiti u pokušaj osvajanja još jednog mandata. Na kraju sam zaključio da bi bilo kukavički od mene da se ne kandidiram još jednom i pokušam završiti ovu veliku ofenzivnu akciju koju smo započeli. Iako smo se na proširenom sastanku Vlade jednoglasno odlučili da moramo napasti Mađarsku najveća odgovornost počiva na meni i upravo zbog toga želim ovo odraditi do kraja. Mađare smo izbacivanjem iz Azije bacili na koljena, a brisanjem s karte skroz bismo ih dotukli. Nakon toga u potpunosti ćemo se posvetiti komšijama i njihovom protjerivanju iz Azije. Smile
Ovo je SS na danasnji dan:

obrazek


Ne predlažem velike promijene u Vladi jer nakon 3 mjeseca oformio se uhodani tim koji je na visini zadatka, te odlično obavlja svoj posao i u koji imam apsolutno povjerenje.

Premijer - Na žalost Lički Medjed radi RL obveza nije u mogućnosti posvetiti se ovoj funkciji. Stoga je ovo ujedno i jedina prava promjena u Vladi koja se ne odnosi samo na osobu koja će obavljati ovu funkciju. Što to znači? To znači da će Premijer od ovog mandata aktivno obavljati funkciju koja mu na papiru i pripada: koordinacija ministarstava i radnika u raznim Uredima. Premijer će biti taj koji će u svakom trenutku imati uvid u sve zaposlenike i proračune ministrastava i koji će po potrebi tražiti nove zaposlenike i raditi na što efikasnijem trošenju državnog novca. Odlučio sam ovo mjesto povjeriti Asklepiju. Iako će biti najmlađi član Vlade već je pokazao radom u Ministarstvu Informacija, vođenjem HDS-a, odgovornim mandatima u Kongresu, administriranjem eDomovine da ima potrebne kvalitete za premijersko mjesto.

Ministarstvo Obrane - Ministarstvo koje je zasigurno imalo priliku dokazati se u zadnje vrijeme. Od koordiniranih napada zajedno s EDEN-om, preko obrane Slavonije i NW Hrvatske pa do hitnog seljenja u Rohne Alps da bi se pomoglo saveznicima ovo ministarstvo se pokazalo na visini. Za sve to su zaslužni ljudi koji ga vode s Cro-Roninom na čelu koji i ostaje ministar obrane. Još jedna činjenica koja jasno dokazuje da je kvaliteta našeg vojnog vrha priznata i van eHrvatske je ta što je Cro-Roninov doministar Ledinho od nedavno postao zamjenik Vrhovnog zapovjednika EDENa. Trijumvirat ministarstva obrane upotpunjava Starac na čelu ZDRUG-a. Koliko god osebujan bio, toliko je i dobar i iskusan zapovjednik koji osigurava brzu opremljenost i spremnost ZDRUGa. Pred ovim ministarstvom se nalazi mnogo izazova: dovršavanje posla u Mađarskoj, obrana eHrvatske u slučaju mađarskog protunapada i pripreme za V2 koji će donijeti radikalnu promjenu u svim vojskama. Uvjeren sam da će gore navedeni ljudi, koji imaju moje apsolutno povjerenje, biti dostojni zadaće koja je pred njima.

Ministarstvo Vanjskih Poslova - Usko vezano uz rad Ministarstva obrane, s dodatnim zadaćama. Od početka mojeg prvog mandata razvoj događaja oko nas i šire je uvjetovao da razvijem jako prisnu suradnju s ovim ministarstvom i ministrom srdant-om. Osim što je sam sudjelovao u bezbroj pregovora i sastanaka, pokazao je da je oko sebe skupio odličan interni tim koji se također dokazao u diplomatskoj suradnji sa saveznicima. MVP već ima dobro razvijen forum na eDomovini koji nudi svima dostupne informacije o stranim zemljama te time pokazuje da je stvarno u službi eHrvatskih građana. Ne preostaje mi ništa drugo nego ponuditi srdantu još jedan mandat na ovom odgovornom mjestu uvjeren da će odraditi još jedan odličan mandat.


Ministarstvo Rada i Socijalne Skrbi - GP.1 kao trenutni ministar i tim koji je oko sebe okupio u tišini i daleko od očiju javnosti odrađuju lavovski posao za eHrvatsku. Ovi momci (i djevojke) brinu se da u eHrvatskoj svakog dana na ekonomskom planu sve funkcionira, brane monetary i job market, a usput i zarađuju novac za državu kao što je bio primjer s izdavanjem državnih obveznica. Također, nakon ukidanja mogućnosti potpisivanja ugovora na službenom forumu eRepublika pokrenuta je Agencija za posredovanje koja, ako se posluje preko nje, sprječava mogućnost prevara pri poslovanju izvan marketplacea. Uvjeren sam da će ova dobro uhodana ekipa nastaviti dobro odrađivati svoj posao.

Ministarstvo Ekonomije - Na čelo Ministarstva ekonomije dolazi jednu novo, ali ne i nepoznato ime. Radi se o Denisu Radmanu, voditelju Zavoda za zapošljavanje i Agencije za posredovanje. Svojim radom u spomenutim uredima pokazao je da se radi o vrlo ozbiljnom, vrijednom i kvalitenom igraču. Valja istaknuti da je Zavod za zapošljavanje pod Denisovim vodstvom prvi puta zabilježio pozitivno poslovanje. Vjerujem da je upravo on najbolje rješenje za ovo mjestu i da će uspjehe koje je do sada postizao u radu u pojedinim uredima sada uspješno aplicirati i na državnu razinu.

Ministarstvo Informiranja - Na MI ne treba trošiti previše riječi. Pravovremeni, objektivni, informativni i uvijek na usluzi građanima. Uhodana ekipa na čelu s ministricom Josx i dalje će nas obavještavati o svim važnim zbivanjima iz Domovine i svijeta.

Ministarstvo Obrazovanja - Također uigrana ekipa u kojoj svatko zna svoj posao i odrađuje ga vrlo dobro, a sve pod nadzorom ministrice ancice1804. U sljedećem mandatu inzistirati ću da se dodatan naglasak stavi na poboljšanje eŠkole i okupljanje tima iskusnih igrača koji će nas pripremiti za V2 kako bismo spremni dočekali promjene koje nam slijede.


Glasnogovornik i kontakt s građanima - Namjerno sam ostavio ovo za kraj, jer znam da sam najviše kritika primao po tom pitanju. Kao što sam više puta rekao nisam nikada bio čovjek od puno riječi, ali svjestan sam da moram poboljšati komunikaciju s građanima. Do sada mi je glasnogovornik bio Asklepije, koji se zbog novih obaveza u Vladi više neće moći tome posvetiti koliko je potrebno. Stoga će mi novi glasnogovornik biti Markisim Dart. Radi se o odličnom media mogul piscu koji se može u potpunosti posvetiti ovom poslu. Osim obraćanja putem novina glasnogovornik će od sada kontakt s građanima održavati i preko eDomovine u podforumu predviđenom za Predsjednika eRH.
Na mom, ali i na još nekim primjerima vidjeli smo kako često predsjednikom postane netko tko nema četveroznamenkasti broj subova na novinama. Da bi se ubuduće osiguralo da svaki predsjednik od prvog dana ima novine s brojem subova koji priliči funkciji koju obnaša odlučio sam u djelo provesti ideju o osnivanju službene organizacije Predsjednika eHrvatske, te na njemu otvoriti službene novine. Organizacija će biti otvorena pod nazivom Predsjednik eHrvatske s pripadajućim Glasnikom koji će biti jedino službeni glasilo Predsjednika eRH i koji će ostati u nasljedstvo svim budućim Predsjednicima.
I za kraj ovog dijela želim Vas obavijestiti o projektu "S Predsjednikom na chatu". Ako uspijemo pronaći prikladan način na koji sprovesti ovaj projekt u djelo jednom tjedno na posebnom IRC kanalu imati ćete priliku porazgovarati sa mnom, premijerom i mojim glasnogovornikom o svemu što vas zanima.


Pozivam vas sve da se sutra u što većem broju odazovete na izbore i glasujete. Dobro promislite kome ćete pokloniti svoj glas, jer od parola se ne živi (čak niti na eRepu). Ukažite mi sutra svoje povjerenje, kao i na prijašnjim izborima, jer posao još nismo dovršili... Oslobodili smo Hello Kitty, ali još moramo obrisati Mađarsku s karte i protjerati Srbe iz Azije. Znam da zajedno imamo snage za to. Smile

Vaš Ratni Poglavica,

obrazek

Apachy

faeran

Broj postova : 82
Join date : 31.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.