Svibanj 2010 - Novi stari početak

Go down

Svibanj 2010 - Novi stari početak Empty Svibanj 2010 - Novi stari početak

Postaj  faeran on 6/5/2010, 01:46

Dragi gradjani i svi članovi HLD-a, dopustite mi da vam predstavim novosti u HLD-u!

obrazek
Ostavka HrvojaZ

HrvojeZ više nije predsjednik HLD-a, zbog RL problema i neaktivnosti koja je uzrokovana tim problemima podnio je ostavku na mjesto predsjednika HLD-a.
Kako je GP.1 u tom trenutku imao najviše EXP poena u HLD-u automatski je postao predsjednik (da, opet on), na skupštini smo odlučili da nećemo mijenjati predsjednika do sljedećih izbora već da ćemo svi dat sve od sebe da vratimo HLD na pravi put.

Podrška HLD-a HDS-u ?
Prije 2 dana završili su unutarstranački izbori koga podržati za predsjednika države, nažalost ti izbori su bili neregularni zbog nepravilnog postavljanja ankete, kako su se neki članovi na to žalili izbori su ponovljeni i glasanje je trajalo dok je trajala skupština.
Odlučeno je da HLD podrži sadašnjeg predsjednika Apachy-ja. Valja napomenuti da podrškom na ovim predsjedničkim izborima HLD nije ušao u koaliciju sa HDS-om, već su članovi glasali za onog koga smatraju da će biti bolji predsjednik.

Aktiviranje članova!

Za početak krećemo od aktivacije članova i popunjavanjem svih stranačkih funkcija!
Prije otprilike 2 tjedna Denis Radman je napravio anketu u kojoj su članovi stranke odgovarali na pitanja vezana uz sam rad stranke, cilj ankete je bio svakog pojedinca približiti stranačkim funkcijama, danas će svi članovi koji su iskazali želju za radom u HLD-u dobiti poruku u kojoj će ih se uputiti na sljedeći korak.

obrazek

Ukoliko ste član stranke u inozemstvu, ili nekim slučajem niste sudjelovali u anketi a želite nešto raditi, ili zbilja ništa drugo nemate za raditi, savjetujemo vam da posjetite stranački forum ili još bolje stranački chat kako bi se što prije uklopili u sam rad stranke.

Dragi članovi, ako imate problema sa wellnessom ili imate bilo kakvih pitanja u vezi igre, javite se jer HLD caritas je tu za vas!

obrazek

Postani i ti dio Hrvatskih Liberalnih Demokrata, neka se i tvoj glas čuje. Postani vitalni dio eHrvatske i pokaži svoj potencijal!

Pridruži nam se u stvaranju liberalne i moćne eDržave!

obrazek

Filemona,
glasnogovornik HLD-a

faeran

Broj postova : 82
Join date : 31.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.