Svibanj 2010 - Novi broj ME - Analiza kupovne moći građana

Go down

Svibanj 2010 - Novi broj ME - Analiza kupovne moći građana Empty Svibanj 2010 - Novi broj ME - Analiza kupovne moći građana

Postaj  faeran on 15/5/2010, 17:15

Cjenjeni čitatelji,
ovaj mandat imate novog ministra ekonomije: Denis Radman. Sami ćete primjetiti da preferiram jednostavnost (o tom više u sljedečem glasniku...) i praktičnost, tolerantna sam osoba i znam prihvatiti kritike i zato vas molim da se javite ministarstvu putem OVOG FORMULARA sa vašim kritikama, ili željom da postanete dio ministarstva.
Također vas pozivam da komentirate rad ministarstava na podforumu PITAJTE VLADU, te se javite sa idejama vezanim za ministarstvo ekonomije na podforumu Ministarstvo ekonomije.
Možete posjetiti i IRC kanal #ME_I_MRSS gdje se možete postaviti pitanja ili uputiti kritike.Analiza – kupovna moć građana eSvijeta
U ovom broju vam donosimo analizu kupovne moći prvih 10 država po broju stanovnika, te usporedbu sa eHrvatskom.
Analizirano je koliko određenih proizvoda građanin sa određenim radnim skillom može kupiti od jedne dnevne plaće (od plaća je odbijen income tax). Zbog opširnosti analize, u članku će biti prikazano nekoliko primjera, a kompletnu analizu pogledajte u OVOJ TABLICI


Q1 gift

Constructions skill 6

Ovdje je vidljiva vrlo slaba kupovna moć eSrpskih građana sa constructions skillom, dok je odnos plaće i cijene u Brazilu vrlo povoljan za radnike. eHrvatska drži odlično treće mjesto.

Manufacturing skill 6

U manufacturing skillu najslabiju kupovnu moć imaju građani eHrvatske, dok je najbolja situacija ponovno u eBrazilu.

Land skill 6

Nakon gubitka svih High regija, land sektor u ePoljskoj je u vrlo lošem stanju, te je kupovna moć land radnike ePoljske očekivano najlošija. eRusija zbog velikog broja high regija također očekivano ima odličnu kupovnu moć land skill radnika. Stanje u eHrvatskoj je vrlo dobro, te se očekuje dodatni rast plaća land radnicima zbog porasta cijena graina.

Q1 Weapon

Constructions skill 6

Ovdje je zanimljivo da građani dvije najjače PHOENIX zemlje (Srbija i Mađarska), mogu kupiti mali broj oružja sa svojom plaćom, dok su eHrvatska, eRumunjska i ePoljska u relativno dobrom položaju. Ističe se eBrazil čiji građani mogu kupiti gotovo 6 Q1 weapona sa plaćom.

Manufacturing skill 6

Građani eHrvatske sa manufacturing skillom su u nepovoljnom položaju, te mogu kupiti manje od 3 Q1 oružja.

Land skill 6

Ovdje se osjeti gubitak high regija eMađarske i ePoljske i njihov očajni land sektor

Još nekoliko grafova koji pokazuju koliko dana građanin sa određenim skillom treba raditi da bi mogao kupiti određeni proizvod:

Q 5 House
Manufacturing skill 6

eHrvat mora raditi preko 90 dana da bi skupio za Q5 kuću, dok eBrazilac za istu kuću novac skupi za nešto više od 50 dana.

Constructions skill 6

Građani eSrbije će morati raditi preko 140 dana za Q5 kuću...

Land skill 6


Q5 Weapon
Manufacturing skill 6


Land skill 6


Constructions skill 6Prikupljanje djela podataka: AngelHR

obrazekUred za dijasporu RH služi građanima koji rade izvan eHrvatske, osim što za vas kupuje proizvode iz eHrvatske, nudi vam kupnju po povoljnijem tečaju (umjesto 1 HRK=0,022 gold, vi kupujete po tečaju 1 HRK=0,021 gold)
OVDJE pogledajte o kolikoj se uštedi radi i kako koristiti ured.

Još jednom pozivam sve građane sa željom da se priključe našem timu da se jave putem OVOG FORMULARA , ili da posjete kanal #ME_I_MRSS

Vaš ministar ekonomije RH,
Denis Radman

obrazek

Službeni listovi unutar resora Ministarstva ekonomije eHrvatske:

UZD-RH
Burza rada
AZN-RH
AZP
Upisnik domaćih kompanija

obrazek


EKONOMSKI TURORIALI

Upoznavanje sa ekonosmkim sektorima i stvaranjem kompanije
Upoznavanje sa vodenjem Kompanije
Upoznavanjem sa zaradom na Monetary market
Alternativni Tutorial za Kompanije
Ostali tutoriali na forumu

faeran

Broj postova : 82
Join date : 31.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.