Svibanj 2010. - eTomislav - kandidatura za Predsjednika HUS-a

Go down

Svibanj 2010. - eTomislav - kandidatura za Predsjednika HUS-a Empty Svibanj 2010. - eTomislav - kandidatura za Predsjednika HUS-a

Postaj  tajnoime on 17/5/2010, 20:41

Dragi članovi HUS-a, drage građanke i građani eHrvatske,

kao član Uprave HUS-a i jedini službeni kandidat objavljujem svoju kandidaturu za Predsjednika stranke.

Rođen sam Dana 703. Novog Svijeta.

Vojnik sam od prvih dana svog eŽivota.

Obuku sam prošao u Squadu 8, a od osnivanja paravojne postrojbe BSD, sam njezin član. Trenutno sam i član uprave BSD-a, te se ovim putem i zahvaljujem kolegama u Upravi BSD-a na toleranciji za moj dosadašnji ePolitički život, s obzirom da je većina mojih aktivnosti u zadnje vrijeme usmjerena na ePolitičko djelovanje. Uglavnom, BSD je za mene sve što jedna moderna vojna ePostrojba treba biti. Puno toga smo već prošli skupa, ekipa je maksimalna, dičimo se svojim zajedništvom i organiziranošću, spremni smo brzo reagirati na sve eventualne sigurnosne prijetnje prema eHrvatskoj ili se, po potrebi, u trenutku pojaviti bilo gdje u eSvijetu u akciji za interese EDEN-a.


ePolitičar sam postao isto dosta brzo po dolasku u Novi Svijet. Prvo sam malo gledao i proučavao kako i gdje se uključiti. Priznajem da se nisam mogao odlučiti u koju stranku se učlaniti, jer sam na chat kanalima svake stranke upoznao drage ljude i odličnu ekipu. Svaka stranka ima svoje genijalce i istinske bisere, tako da i jedna takva odluka nije teška, ali nije ni lagana. Da skratim, po izlasku jednog mog članka u kojem sam analizirao tadašnje stanje u eHrvatskoj, dobio sam poziv od jednog od bivših predsjednika HUS-a da se pridružim HUS-u. To sam i učinio. Kad sam se priključio, predsjednica stranke je bila naša nesalomljiva Josx. Naljepše noge eHrvatske i šire. Josx me je naučila osnovama ePolitike i omogućila mi šansu za prvo natjecanje za Kongres. Upravo obnašam treći mandat u Kongresu eHrvatske. Nisam niti jednog trenutka požalio da sam se pridružio u HUS, imamo svoje uspone i padove, ali smo obavezno tu kad nas eHrvatska treba.

Ovaj mandat, od 15.05.-15.06. za predsjednika stranke neće biti niti malo lagan, jer, kao što većina vas zna, prošli mjesec smo ispali iz Top 5 eHrvatskih stranaka i naši kandidati se nisu mogli natjecati za Kongres. ePolitička scena se je dosta promijenila u zadnjih nekoliko mjeseci, ali HUS će pokušati opravdati staru slavu kroz rad, kao što je prvenstveno služenje mandata kongresnika do isteka mandata (nikako ne napuštanje kongresa prije isteka mandata, jer to može negativno utjecati na same odluke Kongresa), pomaganje mlađim eGrađanima, suradnja sa drugim eHrvatskim strankama, i služenje interesima eHrvatske.

Tu je i osnovni prijedlog Uprave, ukoliko mi pripadne čast voditi HUS u narednih mjesec dana:

Predsjednik: eTomislav
Potpredsjednik: Opaki
Savjetnici: Josx, CroCarlito
Logistika i financije: CroCarlito

Pozivam sve članove i članice da nam se priključe u aktivnom ePolitičkom djelovanju. Također pozivam sve građanke i građane eHrvatske, a dobre vjere i dobre volje, da se učlane u HUS i na taj način podrže stranku dobre vjere, dobrih namjera i kvalitetnih ljudi u daljnjem radu i mogućnosti natjecanja za Kongres eHrvatske. Isto tako, bilo koji eGrađanin koji bi želio ostvariti ePolitičku karijeru, u HUS je dobrodošao, od vas ne tražimo puno; poštivanje interesa eHrvatske, timski rad i pristojno ponašanje.

Također vas sve pozivam da nam se pridružite na stranačkom forumu i chat-u. Netko je uvijek tamo, a često su i fešte, pa i party-ji do jutra.

S poštovanjem,

eTomislav

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.