Svibanj 2010. - Jači HUS za jaču eHrvatsku

Go down

Svibanj 2010. - Jači HUS za jaču eHrvatsku Empty Svibanj 2010. - Jači HUS za jaču eHrvatsku

Postaj  tajnoime on 17/5/2010, 20:42

Drage članice i članovi Hrvatske ujedinjene stranke;

Izbori za predsjednika stranke su iza nas. Ovaj mandat ste svoje povjerenje poklonili meni kao Predsjedniku stranke i od srca vam se svima zahvaljujem. Zahvaljujem se i našim starijim članovima koji su me potaknuli na kandidaturu i podržali u istoj. Nadam se da ću opravdati vaše povjerenje.

Čestitam novoizabranim Predsjednicima svih stranaka na izboru za Predsjednike stranaka i izražavam nadu u što bolju i kvalitetniju suradnju, između naših stranaka, u cilju boljitka eHrvatske.

Povjerenje ste dali slijedećem vodstvu HUS-a:

Predsjednik: eTomislav
Potpredsjednik: Opaki
Savjetnici: Josx, CroCarlito
Logistika i financije: CroCarlito

Pozivam sve članove i članice da nam se pridruže u aktivnom ePolitičkom djelovanju. Pridružite nam se na stranačkom forumu i chat-u.

Ovaj mjesec je pred HUS-om dosta veliki izazov, jer nas čeka napor ulaska u Top 5 stranaka eHrvatske i omogućavanje našim članovima natjecanje za Kongres. Sigurno je da neće biti lako, ali vjerujem da smo u stanju to ispuniti, jer smo uvijek znali pokazati zajedništvo i timski rad kad je bilo najteže. U vjeri da ćemo uspjeti u namjeri osiguranja pozicije u Top 5 eHrvatskih stranaka, obavještavam članice i članove HUS-a i one koji će to tek postati, da su na stranačkom forumu otvorene kandidature za Kongres.

Svi koji žele predstavljati Uprave. Jedan post na stranačkom forumu ili čak i PM ništa ne košta, a pristojna je najava i svakako umanjuje mogućnost da nam kroz stranku u natjecanje za Kongres uđu ljudi u čije namjere nismo sigurni i koji potencijalno mogu ugroziti Kongres, a time i za eHrvatsku.

Drage eGrađanke i dragi eGrađani;

Pozivam sve građanke i građane eHrvatske, a dobre vjere i dobre volje, da se učlane u HUS. Od vas ne tražimo puno; poštivanje interesa eHrvatske, timski rad i pristojno ponašanje.

Jači HUS za jaču eHrvatsku.

eTomislav

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.