Travanj 2009. - Novine Danasnjice - Pregled stanja u eSvijetu 4 -- Nagradna Igra

Go down

Travanj 2009. - Novine Danasnjice - Pregled stanja u eSvijetu 4 -- Nagradna Igra Empty Travanj 2009. - Novine Danasnjice - Pregled stanja u eSvijetu 4 -- Nagradna Igra

Postaj  Johny Stulic on 1/5/2009, 12:31

Novine Danasnjice - Pregled stanja u eSvijetu 4 -- Nagradna Igra

Pregled Stanja u eSvijetu

Danas ćete čitati o:

Uzastopno napredovanje ATLANTIS-a na bojistu

Hallo, si tu? Propadanje Indonezije ili ne?

Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat

Nagradna Igra - Igraj i Pobjediobrazek
Uzastopno napredovanje Atlantisa na bojistuKako smo i sami svjedoci o nedavnim događajima na svjetskim bojištima, možemo sa sigurnošću reći da smo mi skupa s cijelim Atlantisom u napredovanju. Naime ako obratimo pozornost na jučerašnju bitku za Sardiniju ako ste pratili mogli ste primjetit kako je poprilično velik zid počeo padat i to oko 30-40min do kraja bitke. U 30min min se pridružila naša specijalna jedinica ZDRUG koja je uvelike pomogla skidanju zida. Tu su se mogle vidit o ostale "elitne" jedinice ostalih zemalja kao što su npr. POG. Ovim napadom Španjolska je aktivirala 6 Italijinih MPP-ova :Ukrajina, Rusija, Iran, Slovenija, Mađarska i Bugarska.

Ovako burni rat između Španjolske i Italije počeo je još prošle godine u 12. mjesecu. Bilo je dosta prevrata u ratu ali ova bitka je bila jedna od taktičkih važnijih bitaka. Žašto pitate se? Pa granice Sardinijske regije graniče s Sicilijom i Lazio što je dio nama drage Talijanske štikle.

Kako bi to i vizualno pregledali kliknite ovdje (http://www.egobba.de/index.htm) te pogledajte političku kartu a i populacijsku. Sada kako je zid srušen Sicijlija i Lazio ne broje baš previše stanovnika što je još jedna pogodnost ukoliko se članice PEACE-a ne sjete poslat nekog.obrazek
Hallo, si tu? Propadanje Indonezije ili ne?Kao nastavak htio bi obratit pozonost na Rumunjsku i o smanjenju Indonezijskog teritorija.

Naime kako stvari sad stoje trenutno u Rumunjskoj traje bitka za Tibet koju će ovaj put Indonezija dobit, ali će se zato glavna bitka danas odigrat na drugom teritoriju Qinghai na kojem će se opet susrest vojske jedne od najjačih članica oba saveza. Okrenete li stranicu o ratu između Rumunjske i Indonezije klikom OVDJE vidjet ćete samo napredak Rumunjske uz poneke obrane Indonezije.

Ako pogledamo iz tog kuta vidjet ćemo da to još nije sve jer kako stvari stoje Indonezija nije samo s jedne strane napadnuta.

Kako bi se reklo Indonezija je sada brod koji tone ako ostanemo gledat dovoljno dugo vidjet ćemo i miševe koji bježe s tonućeg broda. Da li ćemo doživit da doleti spas u zadnji čas jer ako se dogodi propast Indonezije to znači propast PEACE saveza jer kako i svi znamo Indonezija je najjača članica PEACE. Jedini tko može sad izigravat supermena i spasit to što će ostat od Indonezije je Mađarska koja napominjem još nije jaka ali će uskoro bit jedna velika prijetnja ostane li PEACE još na snazi.obrazek
Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat


"Pitate se žašto? Odgovor možete nać u naslovu.
Akciji se javilo oko 15 novina pa bih ako vam nije problem tražio bih vote za svaki članak.
Te pozivam sve eHrvate da postaju clanak s istim naslovom s istim tekstom.
Kako su pomalo razbacani ali ujedno i raspoređeni po redu linat ću vam ovdje.

1.Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat
2.Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat
3.Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat
4.Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat
5.Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat
6.Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat
7.Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat
8.Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat
9.Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat
10.Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat
11.Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat
12.Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat
13.Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat
14.Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat
15.Pokazimo svijetu sto znaci bit eHrvat

Pitate se zašto nisam napisao ime novina uz broj? Zato što nisu bitni pojedinci nego svi skupa."

Ovo je copy mog prošlog članka kojim vas pozivam još jednom da uzmete jedan od ovih linkanih članaka i pročitate. Ova akcija nije bila samo jednodnevni hir nego akcija koju bi svi trebali zapamtit.obrazek
Nagradna Igra - Zaigraj i ti!Novine Danasnjice organiziraju nagradnu igru.

Igrajte nagradnu igru Novina Danasjnica i osvojite q1 kuću!
Trenutno su samo 2 q1 kuće u igri ali s vašom pomoći mogu biti i više.

Želite li zaigrat ovu igru i pokušat osvojit q1 kuću to možete učinit po sljedećim uputama:

Pošaljete 5HRK na org klikom OVDJE. Nakon što ste poslali 5 HRK upali ste na listu. Ova nagradna igra će trajati u roku od 3 dana te što više vas bude igrali to će se nagrada povećavat.

U ovoj igri nije samo jedan pobjednik nego sad postoji mogućnost i za 2 pobjednika a ako krene s igrom i pošaljete 5HRK na org klikom OVDJE onda će bit i više.
obrazek

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

http://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.