Svibanj 2010. - Velika akcija HUS-a

Go down

Svibanj 2010. - Velika akcija HUS-a Empty Svibanj 2010. - Velika akcija HUS-a

Postaj  tajnoime on 24/5/2010, 13:12

Dragi eGrađani i još draže eGrađanke eHrvatske,

Pozivam vas da se učlanite u Hrvatsku ujedinjenu stranku.

Ozbiljna smo stranka i do pred mjesec dana smo bili u Top 5 eHrvatskih stranaka. Zadnjih mjesec dana nismo u Top 5 eHrvatskih stranaka i kao što mnogi od vas već znaju, samo se kandidati iz Top 5 stranaka mogu natjecati na izborima za Kongres. Kako imamo dosta kvalitetnih članova, smatram da možemo dati dovoljno kvalitetnih ljudi u Kongres eHrvatske i zato vas, eGrađanke i eGrađane molim da se učlanite u Hrvatsku ujedinjenu stranku i pomognete nam ući u Top 5 eHrvatskih stranaka kako bismo mogli nastaviti s ozbiljnim radom u interesu eHrvatske.

Naši kongresnici su do sada u svim mandatima pokazali ozbiljnost i osjećaj za situacije u kojima se eHrvatska do sada nalazila.

Od danas pa nadalje traje akcija Hrvatske ujedinjene stranke. Svaki novi član stranke i svaki stariji aktivni član stranke će dobiti po neki poklon. Postojeći članovi stranke se samo trebaju javiti na Upravu HUS-a, dok svaki novi član treba na Uprava HUS-a poslati poruku sa brojem člana koji je postao. Dakle, kada se učlanite u Hrvatsku ujedinjenu stranku, odete na stranicu stranke i pogledate broj članova, te taj broj pošaljete porukom na Upravau HUS-a. Ne brinite, ako se dogodi da je više članova poslao isti broj, mi ćemo brojeve razvrstati, te ćemo dati poklon svakom pojedinom novom članu. Poklone ćemo početi dijeliti od 25.05. pa nadalje i uvjeren sam da će svi dobiti po poklon, ako ne odmah 25. onda koji dan kasnije. Pokloni su Hrana, Oružje, Wellness paketi pa i pokoja kućica, a uvjeren sam da je moguće da bude i pokoja kućica veće kvalitete. Za nove, ali i postojeće članove ćemo se brinuti na sve načine, kroz podršku u igri, brigu o Wellness-u i sve ostalo što čini jednu eGrađanku odnosno eGrađanina zdravijim odnosno korisnijim članom naše eZajednice. Akcija počinje danas, sredstva za prve poklone su osigurana i na raspolaganju, a u slučaju većeg interesa, donacijama starijih članova stranke će se osigurati trajnost akcije, te u ovom trenutku možemo utvrditi da je vrijeme trajanja akcije neograničeno.

Uprava HUS-a je OVDJE.

Isto tako, molim starije članove, da se samo malo više angažiraju i aktiviraju na 5 minuta dnevno za Hrvatsku ujedinjenu stranku, kako bi pozvali u Hrvatsku ujedinjenu stranku ponekog svojeg prijatelja ili poznanika, prijateljicu, poznanicu, curu, dečka... te nam na taj način olakšali cjelokupan posao, a istovremeno aktivnije sudjelovali u radu stranke.

Da bismo lakše predstavljali svoje ciljeve u budućnosti i da bismo omogućili mlađim igračima sudjelovanje u kreiranju eHrvatske politike, odnosno eJavnog mišljenja, osnovali smo jedan stranački news desk, kojim želimo potaknuti mlađe igrače na novinsko izvještavanje, pisanje i istraživanje, naravno, uz dobro druženje, a istovremeno učenje o ePolitici. News desk će voditi jedan naš stariji član, koji se je tek prije mjesec dana ponovno oživio, ali je „Stara garda“ HUS-a, a kako i njegov Nick govori on uzima negativne umovei ispravlja ih.Članci koji će biti napisani u HUS-ovom news desku će biti objavljivan i u Glasnogovorniku HUS-a, a tematiku prepuštamo mladim članovima.Svi su dobrodošli prijaviti se porukom na Upravu HUS-a.

Za mlade članove HUS-a imamo i organizaciju koja želi okupiti naše članice i članove voljne ePoslovanja i učenjao eBiz-u.Sadraji za sada ostaju nepodijeljeni s javnošću te će zainteresirane i prijavljene članice i članovi HUS-a biti pravovremeno obaviješteni o počtku rada.Prijave na Uprava HUS-a.

HUS je od danas ponovno liberalna stranka za razliku od dosadanje autoritarne socijalne orijentacije.Kroz razgovore sa starijim članovima stranke i mlađima koji će tek postati članovi stranke, došli smo do konačne odluke da Hrvatsku ujedinjenu stranku vratimo u izvornu socijalnu orijentaciju, a to je liberalna orijentacija. Veći naglasak karakterizacije članova Hrvatske ujedinjene stranke ćemo staviti na poštenje, odanost eHrvatskoj i zalaganje za ciljeve stranke i eHrvatske.

Dodatno iznenađenje je aktivno članstvo i zalaganje za napredak Hrvatske ujedinjene stranke jednog našeg vjernog člana. Pitate se tko bi to mogao biti? Hm, hm. Tko malo razmisli, zna da i mi imamo aduta u rukavu, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo uspjeti legendu probuditi. Bivši Predsjednik stranke? Bivši Predsjednik eHrvatske? Hm, hm, moguće. Vjerujte mi, meni kao trenutnom Predsjedniku stranke to znači veliku pomoć u provođenju planiranog. Neka za sada ostane mala tajna, ali saznati ćete uskoro, u svakom slučaju, vrijedni savjeti su već izrečeni.

Pozivam sve članove i članice da nam se pridruže u aktivnom ePolitičkom djelovanju. Pridružite nam se na stranačkom forumu i chat-u.

Kao što ste čitanjem ovog članka mogli zaključiti, ojačali smo Hrvatsku ujedinjenu stranku. Još tu ima vrijednih ljudi, ali ne stanu svi u članak. Neka pokoja radilica i slobodni um ostane za sada nepredstavljen. Tko će vratiti Hrvatsku ujedinjenu stranku u vrh eHrvatske politike ako ne mi? Kad ako ne sad? Svaki član je važan, svako mišljenje i doprinos vrijedi.

Snažniji HUS za snažniju eHrvatsku.

eTomislav

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.