Svibanj 2010. - Hrvatska UJEDINJENA Stranka - HUS

Go down

Svibanj 2010. - Hrvatska UJEDINJENA Stranka - HUS Empty Svibanj 2010. - Hrvatska UJEDINJENA Stranka - HUS

Postaj  tajnoime on 24/5/2010, 13:13

Drage eGrađanke i dragi eGrađani eHrvatske,

U prethodnom izdanju Glasnogornika HUS-a smo pohvalili odaziv na Veliku akciju HUS-a i poziv u članstvo. Odaziv je stvarno fantastičan i nakon četiri dana trajanja akcije i velikog angažmana mnogih članova i vrha stranke, HUS je trenutno osigurao mjesto u Top 5 eHrvatskih stranaka i kako sada stvari stoje, naši članovi će imati priliku natjecati se za mjesta u Kongresu eHrvatske. To svakako ne znači da je naša pozicija sigurna, ali je vjerojatna. Samo daljni rad, angažman većeg broj aktivnih članova i rad na dovođenju novih članova može dati veću sigurnost poziciji HUS-a. Zašto bismo i stali s radom kad nam je tako dobro krenulo?

Pozivamo članove levela 17 i više da nam se jave ukoliko bi se željeli natjecati za mjesta u Kongresu (ukoliko do javljanja budemo imali još koje slobodno mjesto). Pokašati ćemo omogućiti najvećem broju mogućih kandidata natjecanje za Kongres. Isto tako, molimo da nam se jave članovi stranke koji bi željeli biti „No vote“ kandidati, kako bismo smanjili rasipanje glasova (samim omogućavanjem natjecanja više kandidata isto smo u riziku rasipanja glasova, ali i u omogućavanju šanse manje aktivnim igračima i igračima bez većeg ePolitičkog iskustva) i osigurali maksimalni učinak na izborima.

Velika akcija, kako je i najavljeno traje dalje i traje, za sada, bez vremenskog ograničenja. Ovim putem molimo sve članove, da se angažiraju u skladu sa svojim eSlobodnim vremenom i pozovu ponekog svojeg prijatelja ili poznanika, prijateljicu, poznanicu, curu, dečka... u Hrvatsku ujedinjenu stranku.

Jedan od članova HUS-a KarloMavericK, pretvorio je svoju Weapon firmu u trening kompaniju za nove igrače. Ovaj projekt će financirati Hrvatska Ujedinjena Stranka, preko organizacije Uprava HUS-a, jer imamo potrebu, kao pravi eHrvati, pomagati eBebama. Firma će za početak zapošljavati po 20 eBeba, ali će se broj zaposlenih eBeba pomalo povećavati. Također pozivamo sve članove HUS-a da doniraju koliko mogu na Upravu HUS-a kako bi nastavili ovaj projekt. Unaprijed hvala svima koji pomognu ovaj Projekt

I ovom prilikom pozivamo sve eGrađanke i eGrađane dobre vjere i dobre volje da se učlane u Hrvatsku ujedinjenu stranku.

Po prvi puta ćemo omogućiti prividno neaktivnim članovima stranke natjecanje za mjesta u Kongresu eHrvatske. To je isključiva odluka Predsjednika stranke, eTomislava i puna odgovornost Predsjednika stranke.

Obrazloženje odluke o omogućavanju natjecanja članova aktivnih u igri, ali neaktivnih na chatu i forumu:

Kao aktivni član stranke i kao trenutni Predsjednik stranke, odlučio sam se na potez koji omogućava nekim članovima stranke natjecanje za Kongres eHrvatske. To su članovi koji su relativno aktivni, odnosno, aktivni su u igri, ali nisu aktivni na chatu ili forumu. I sam volim uzeti pauze od chata i to vrijeme pauza mi uvijek pozitivno djeluje na opće zdravlje. Uglavnom, neaktivnost na chatu ne smatram nedostatkom za omogućavanje pojedinom članu stranke natjecanje za mjesto u Kongresu eHrvatske. Dalje, u slučaju da se takav, relativno neprovjereni kandidat, ali ipak kandidat koji je izrazio želju natjecati se za mjesto u Kongresu eHrvatske pokaže kao loš Kongresnik, odnosno maksimalno loš Kongresnik, takva šteta je minimalna. Svaki Kongresnik ima mogućnost predložiti dva zakona za vrijeme trajanja svog mandata. Da li je prijedlog Zakona koji treba odbiti toliko velika šteta da je to neoprostivo? Nije. Kongres je upravo mjesto za „sukob“ mišljenja i dolaska do najboljeg rješenja. U Kongresu eHrvatske nije upitno pozitivno djelovanje Kongresnika. Nema šanse da loš prijedlog Zakona „prođe“, a svi Kongresnici glasanjem stječu EXP bodove. Jel' nije loš prijedlog Impeachment-a Predsjednika eHrvatske koji dobro radi svoj posao? Je. Jel' loš potez napustiti Kongres eHrvatske prije isteka kongresnog mandata? Je. (Stvarna iznimka je Ratrak, koji je svoj mandat napustio radi trenutne potrebe tankanja u Rhone Alps, što svakako treba pohvaliti kao dobar potez, odnosno, ne gledati usko i osuđivati radi napuštanja mjesta u eKongresu, već gledati veće opće dobro.) Svaki „neprovjereni“ kandidat HUS-a za mjesto u Kongresu eHrvatske je obećao ozbiljnost i iskazao veliku želju i volju za natjecanje i rad na borbi za glasove. Ja im vjerujem. Takvih kandidata nemamo puno, ali im dajemo šansu. Šansu koju bi teško dobili. Od preko11.000 eGrađanki i eGrađana eHrvatske, maksimalno ih je 1.500 aktivnih na chatu, dakle, ostali su većina. Dopuštam većini da bude manjina u natjecanju za mjesto u Kongresu eHrvatske. Amen.

Isto tako, dopustiti ćemo natjecanje za mjesta u Kongresu eHrvatske jednom kandidatu stranke Libertas, jednom kandidatu stranke Zagorje do Meksika i nekoliko kandidata Hrvatske stranke prava. Ti kandidati također dolaze sa svojim biračima, i sami su odgovorni za svoj rezultat, te su odgovorni za angažman svojih birača. Takav način sudjelovanja na izborima uvećava snagu HUS-a, a istovremeno omogućava članovima manjih stranaka da se natječu za mjesta u Kongresu eHrvatske.


Toliko za ovo izdanje Glasnogovornika HUS-a. Nastavite na radu na povećanju broja članova stranke.Novi članovi, interesirajte se kako sudjelovati aktivno, angažirajte se, u skladu sa svojim eSlobodnim vremenom, ojačajmo HUS skupa. Aktivirajmo što veći broj eGrađanki i eGrađana. Veća aktivnost pojedinaca = veća mogućnost kvalitetnijeg i boljeg odgovora na eventualne eKrizne situacije.

Snažniji HUS za snažniju eHrvatsku.

eTomislav

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.