Lipanj 2010. - HUS - kvaliteta i tradicija

Go down

Lipanj 2010. - HUS - kvaliteta i tradicija Empty Lipanj 2010. - HUS - kvaliteta i tradicija

Postaj  tajnoime on 5/6/2010, 18:53

Pozivamo vas u Hrvatsku ujedinjenu stranku.

Ukratko o Hrvatskoj ujedinjenoj stranci

Hrvatska ujedinjena stranka (HUS) je jedna od najstarijih političkih stranaka u Hrvatskoj. HUS je nastao od jedne od najstarijih političkih stranaka u Novom Svijetu - Croatian Unification Party koja je bila smještena u Ujedinjenom Kraljevstvu, a osnivač i članovi stranke su bili Hrvati.

Počeci

Ako se vratimo na početak priče o HUS-u, moramo spomenuti Croatian Unification Party, jer priča počinje s tom strankom. Croatian Unification Party je osnovao Giovanne u Ujedinjenom Kraljevstvu, a kasnije ga je naslijedio Sucko koji je i osnovao Hrvatsku Ujedinjenu Stranku u Hrvatskoj. Treba naglasitit da je Croatian Unification Party osnovana s namjerom da se u ondašnjoj beti verziji eRepublika Hrvati izbore za dolazak Hrvatske u Novi Svijet.

:O

Sadašnjost

Nakon loše situcije i ispadanja iz Top 5 stranaka, Hrvatska ujedinjena stranka je uspjela osigurati svoju poziciju u Top 5 eHrvatskih stranaka i ostvariti dobar izborni rezultat na izborima za mjesta u Kongresu eHrvatske. To je super, ali nedovoljno za preuzimanje pozicije kojom se može, za jedan period, osigurati provedba planiranog. Naša pozicija je opozicija.

Kandidati za mjesto Predsjednika eHrvatske na izborni dan, dan 928. imaju ojačanje u kandidatu Hrvatske ujedinjene stranke - CroCarlitu. Ako još do sada niste razmišljali o tome, istina je da blok HUS-HSP već dugo nije imao čast voditi eHrvatsku. Ove izbore imamo ozbiljnog kandidata, poklonite mu pažnju, dajte mu glas, nećete pogriješiti.


Klik na avatar gore na kandidaturu CroCarlita.

Razveselilo bi nas shvaćanje važnosti sudjelovanja u eIzbornim procesima i ePolitičkom životu eHrvatske, da li kroz Hrvatsku ujedinjenu stranku ili kroz neku drugu. Naravno, najsretniji bismo bili vidjeti vas aktivne kroz Hrvatsku ujedinjenu stranku, ali i druge stranke imaju svoje istinske vrijednosti i dragocjenosti u ljudima, tako da vaš izbor, koji god to bio, vrijedi, ali je važno da je sudjelovanje i razmišljanje.

Za neodlučne imamo i pristup stranci kroz fotku ispod:


Klik na fotku iznad za pristup stranici Hrvatske ujedinjene stranke.

Učlanite se u Hrvatsku ujedinjenu stranku, budite dio stvaranja veće snage. Snage koja je u trenutku spremna preuzeti odgovornost za vođenje eHrvatske, snage koja je potrebna za poduzimanje interesantnije igre.

Pridružite nam se na stranačkom forumu i chat-u. Javite se PM-om na Upravu HUS-a, javite se Predsjedniku stranke. Rado ćemo vam pomoći, rado ćemo vas uputiti u igru ili eHrvatsku politiku.

Snažniji HUS za snažniju eHrvatsku.

https://www.youtube.com/watch?v=lLFU6lYix94&feature=related
(Preporuka za gledanje i slušanje. Ne štedite zvučnike!)

Sretno svima. Živio HUS. Živio CroCarlito. Živila eHrvatska.

eTomislav

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.