Lipanj 2010. - MVP interno i osvrt na BiH

Go down

Lipanj 2010. - MVP interno i osvrt na BiH Empty Lipanj 2010. - MVP interno i osvrt na BiH

Postaj  tajnoime on 5/6/2010, 19:02

Ministarstvo vanjskih poslova ovim putem obavaještava javnost da su na Izvanrednom natjecaju primljena 3 nova ambasadora: Citizen 007 u Grčkoj, AlenDuia u Irskoj i techo08 u Norveškoj. Ambasada u Sloveniji je popunjena van natjecaja jer se stari ambasador Mislav P vratio na dužnost. Ostale su još 3 prazne ambasade: Kanda, Poljska i Ukrajina. Ukoliko ima zainteresiranih koji se nisu uspjeli prijaviti na natječaj neka se jave Pmom na org MVPa.

Što se tiče ostalih internih događanja u MVPu mora se reći da nas je pratila nesreća u posljednje vrijeme. Prije malo manje od mjesec Dorian Derezic (bivši ministar i doministar vanjskih poslova) je prihvatio moj poziv i došao raditi u MVP. Nakon samo par dana rada dobio je ingame ban i prestao igrati. Zamjenio ga je Dman112 i svoj posao je odlično radio. Prije par dana me obavijestio da zbog RL obaveza mora na duže vrijeme preći u dvoklikaše i teška srca predao ostavku. Novi doministar za ambasadore je dr. Boza Chaos. Odmah se prihvatio posla i ja se nadam da će biti „treća sreća“ i da će Boza ostati još dugo u MVPu.

A sada kratki osvrt na nastalu situaciju u BiH.

Kao što ste vidjeli Hrvatska je pred kraj kongresnih izbora napala BiH. Rat je ostao aktivan još od prošlog mjeseca kad nas je BiH napala. Da ne ponavljam previše ono sto je već dosta puta do sada napisano sažeti ću nastalu situaciju što više mogu. Bosna je napadnuta u dogovoru s njihovim Predsjednikom i napadnuta je ciljano da bi se izbacili srpski kandidati iz Kongresa. Time je završen period u kojem je BiH Kongres konstantno pljačkao narod i potpisivao mir za mirom uskraćujući time građanima BiH mogućnost da dižu exp boreći se. Odličan sažetak svih krađa (s linkovima na zakone) možete pronaći OVDJE . Prema tome naši razlozi su jasni. Mjesec dana pljačkanja je bilo više nego dovoljno. Eh, siguran sam da se sada neki žele vratiti u prošlost i dvaput razmisliti prije objave rata Hrvatskoj.

Iza svakih izbora u BiH se moglo pročitati dosta članaka i komentara od strane srpskih igrača koju su tvrdili kako su oni entitet u BiH, kako nisu srpski Toeri nego građani BiHa i slične stvari. Ako je to sve istina onda ne mogu a da se ne zapitam kakvi su to građani BiH koji glasaju za ljude koji 30 dana pljačkaju državu radi zarade pojednica? Jeste li u ovih mjesec dana imalo ojačali BiH, istu onu BiH s kojom se lupate u prsa kada vas se proziva da ste TOeri? Kako da drugačije nazovemo grupu ljudi koja dobije većinu u Kongresu i onda 30 dana stampa novce i izglasava donacije na privatne orgove, namjerno zatvara ratove da se građani ne bi mogli boriti i odbija promjenu pozdravne poruke za nove igrače? Što ste vi? Dobro, trenutno ste stanovnici Hrvatske Smile ,ali osim toga? Kako da vas nazivamo? Bez obzira što vam ingame piše vi niste građani BiH! I bez obzira na vaše konstantno trolanje i uvjeravanje sve da imate pravo u Kongres mi ćemo svaki put učiniti sve što možemo da vas zaustavimo!

Toliko od mene. Evo prvi put sam se udaljio malo od službnog tona i malo unio emocije u službeni članak. Nadam se da mi nećete zamjeriti.

S poštovanjem,

MVP

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.