Travanj 2009. - Pridružite se i vi! Jer i VI možete bit ponos svoje eDomovine!

Go down

Travanj 2009. - Pridružite se i vi! Jer i VI možete bit ponos svoje eDomovine! Empty Travanj 2009. - Pridružite se i vi! Jer i VI možete bit ponos svoje eDomovine!

Postaj  Johny Stulic on 1/5/2009, 12:37

Pridružite se i vi! Jer i VI možete bit ponos svoje eDomovine!

Kao što i sam naslov kaže pridružite se i vi!

Želite li se borit za svoju zemlju? Branit je od neprijatelja? Te branit one do kojih vam je stalo?

Sve to možete još i bolje ako ste vojnik eHrvatske Vojske!

eHrvatska vojska je dio velike obitelji ATLANTIS-a kao i sama eHrvatska te tako kad uđete u hV i uđete u brigadi putovat će te po cijelom svijetu borit se pod barjakom eHrvatske i tako pokazat cijelom svijetu da je eHrvatska jedna jaka i nadasve moćna sila u ovom eSvijetu.

eHrvatska Vojske prima sve koji žele ić u boj za svoju eDomovinu. Nije bitna starost, jačina, ili poznanstvo. Bitno je samo da imate volje. U vojsku eHrvatske se možete prijavit na slijedeći link - (pošto se link nemože stavit pod riječ zbog nekog meni još nejasnog problema kopirajte ga i gore ga paste u vaš browser.)
http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=cFVNbmlSVmI2ejd3MXFFZmpITXUtYUE6MA
obrazek

Prednosti vojske eHrvatske su da dobivate besplatan weapon ako ste u brigadi te besplatne tickete koji će vas prevest do najbolje bolnice u zaraćenoj zemlji.

Ukoliko nemate dovoljnu snagu ili wellnes ostajete u HVU dok ne postignete određenu snagu i wellnes. U to vrijeme vam nitko ne brani sudjelovanje u borbi naprotiv idite kako bi vam se digao wellnes i čin, ali po svom trošku dok ne ispunite zahtjeve za brigadu.


Želite li uć u neki od Gardijskih Brigada (skraćeno GB) morate imat strenght (jačinu) 5 ili 5+ i čin Sergeant.Uz strenght 5 cin seargenta se moze dignit u dvadesetak borbi.

Gardijske Brigade

1. Gardijska Brigada TIGROVI
obrazek
Zapovjednik Brigade - Three-Headed Monkey - Odan svim srcem vojsci eHrvatske, marljiv Zapovjednik kojemu je najviše stalo do svojih vojnika nego do vlastita života na frontu.

2. Gardijska Brigada GROMOVI
obrazek
Zapovjednik Brigade - Llux

3. Gardijska Brigada KUNE
obrazek
Zapovjednik Brigade - Zmaj000 - Čovjek kojemu gold znači samo kao sredstvo za obranu Domovine. Lud ko šiba juriša po bojištu rame uz rame svakoga vojnika.

4. Gardijska Brigada PAUCI
obrazek
Zapovjednik Brigade - Jakov Majkilavelich

5. Gardijska Brigada SOKOLOVI
obrazek
Zapovjednik Brigade - Webstartm - Aktivan vojnik koji brine o svojim vojnicima te velik domoljub.Specijalna Jedinica Vojske eHrvatske - ZDRUG
obrazek
Zapovjednik ZDRUG-a - BorKan

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

http://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.