Veljaca 2010. - Pale su dvije TOP hrvatske stranke - Prijeti li nam PTO kongresa?

Go down

Veljaca 2010. - Pale su dvije TOP hrvatske stranke - Prijeti li nam PTO kongresa? Empty Veljaca 2010. - Pale su dvije TOP hrvatske stranke - Prijeti li nam PTO kongresa?

Postaj  tajnoime on 12/6/2010, 21:37

eSentinel, Broj 12., Dan 819.Nacionalni Demokrati

Noćas se dogodilo upravo ono čega sam se pribojavao. Izvršen je TO stranke Nacionalni Demokrati baš kao što sam prekjučer predvidio u svom članku. Predsjednikom ND-a (sada Napredna stranka) postao je leteci medvjedi koji je i prije mjesec dana pokušao TO-ati HDS, ali na sreću njegova je diverzija tada na vrijeme otkrivena i spriječena.

Službeno priopćenje donedavnog vodstva ND-a


Ekipa za bolju eHrvatsku

Kako nesreća nikada ne dolazi sama dogodio se nažalost još jedan nemili događaj na hrvatskoj političkoj sceni. Naime jutros je za stalno banniran Antonio Wimer, službeni kandidat stranke Ekipa za bolju eHrvatsku. Banniranjem je automatski maknuta i njegova kandidatura za mjesto predsjednika Ekipe. Tako je spletom nesretnih okolnosti predsjednikom postao radnik40. Sudbina Ekipe još nije u potpunosti poznata, jer će se večeras na chatu naći vodeći ljudi Ekipe s novoizabranim predsjednikom i zatražiti da im vrati stranku. Ukoliko se ne postigne dogovor svi članovi Ekipe napustit će stranku i osnovati novu kako bi spriječili mogući PTO kongresa od strane novoizabranog vodstva Ekipe.

[EDIT] Ekipa povratila kontrolu nad strankom

Hrvati držimo se zajedno!

U ovakvoj situaciji vrlo je lako moguće da će za sljedeće izbore PHOENIX (Srbi, Slovenci i Mađari) ponovno pokušati napraviti PTO hrvatskog kongresa, pa možda čak i instalirati svog predjednika na čelo Hrvatske. Dovoljno je sjetiti se kako je prošla Hrvatska prilikom zadnjeg PTO-a da vam sve bude jasno.Pozivam vas sve da izađete iz Napredne stranke (bivši ND) kako bi stranka ispala iz klupa TOP stranka, te da joj se na taj način onemogući kandidiranje na kongresnim izborima. Ovo neće biti lako, jer je prošlomjesečni pokušaj TO-a HDS-a pokazao da PHOENIX u Hrvatskoj raspolaže sa skoro 400 accounta.

Ukoliko se unutar Ekipe ne postigne dogovor isti će poziv vrijediti i za tu stranku.

Hrvati držimo se zajedno, jer ovo više nije pitanje opstojnosti i napretka pojedine stranke... ovo je pitanje opstojnosti eHrvatske!

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.