Veljaca 2010. - High titanium region will go to Eden!?

Go down

Veljaca 2010. - High titanium region will go to Eden!? Empty Veljaca 2010. - High titanium region will go to Eden!?

Postaj  tajnoime on 12/6/2010, 21:40

eSentinel, Broj 14., Dan 823.Administratori su nedavno najavili uvođenje Novog Ekonomskog Modula. Redovno svakih nekoliko dana izdaju novi članak u kojemu iznose neke nove detalje oko novog modula. Tako su i jučer izdali jedan jako zanimljiv članak.

Jedna od najavljenih promjena je uvođenje titanija umjesto željeza kao najvažnije raw sirovine na eRepubliku. Do sada je, kao što znate, high iron regija bila san svake države. Zbog željeza su se vodili najveći ratovi, trošilo se brdo golda na osvajačke kampanje, osmišljavale su se nevjerojatne strategije... željezo je bilo sve!

No, umjesto njega sada dobijamo titanij koji će se koristiti za proizvodnju pušaka, artiljerije, tenkova i helikoptera. Možemo zaključiti da će high titanium regije postati još i značajnije nego li su to bile high iron regije. Ne možemo sa sigurnošću reći kako će te regije biti raspoređene, jer s našim administratorima se stvarno nikada ne zna, ali na temelju RL raspodjele i proizvodnje titanija u svijetu možemo pretpostaviti da će velika većina high titanium regija biti raspoređena u EDEN zemljama.


Proizvođači titanija u RL-u

Kao što na slici možete vidjeti TOP 5 proizvođača titanija u svijetu su Australija, Južnoafrička Republika, Kanada, Kina i Norveška. Od toga su Australija, Kanada i Norveška članice EDEN-a, a Južnoafrička Republika i Kina su proedenovski nastrojene.

Možemo se samo nadati da će administratori ovoga puta ipak pravedno i realno, a temelju stvarnih pokazatelja i činjenica, raspodijeliti high titanium regije tamo gdje im je i mjesto.Da bi i vaši prijatelji mogli pročitati ovaj članak molim vas da shoutate sljedeću poruku:

*** High titanium regije pripast će EDEN-u!? *** http://tinyurl.com/titanij

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.