Veljaca 2010. - Pomoć na dohvat ruke!

Go down

Veljaca 2010. - Pomoć na dohvat ruke! Empty Veljaca 2010. - Pomoć na dohvat ruke!

Postaj  tajnoime on 12/6/2010, 21:43

eSentinel, Broj 18., Dan 830.Želim iskoristiti ovu priliku i zahvaliti svima koji su mi na kongresnim izborima prije dva dana ukazali svoje povjrenje. Također zahvala ide i svima vama moji dragi čitatelji i pretplatnici što redovno čitate ove novine i što ste mi omogućili dobijanje Media Modul medalje. Hvala vam!Vjerujem da smo se svi ovdje barem jednom našli u situaciji da trebamo pomoć, a nismo znali kome se obratiti. Da apsurd bude veći pomoć nam je cijelo vrijeme na dohvat ruke i jedino što treba je posegnuti za njom. No problem je što mnogi igrač, i oni novi i oni stariji često niti ne znaju kakva im se sve pomoć u ovoj igrici nudi i što im sve stoji na raspolaganju.

Zato danas izdajem ovaj članak u kojemu ću pokušati na jednom mjestu popisati sve organizacije (ili barem većinu), bilo državne bilo privatne, koje za svoj cilj imaju olakšati nam igranje i pomoći nam kada je to potrebno.


Dio ovih organizacija prvenstveno je usmjeren ka pomaganju novim igračima na eRepubliku (tzv. eBebama) i njihovom zadržavanju u igrici. Budući da novi sustav predviđa mogućnost borbe već od levela 3 (do sada je to bio level 5) daljnji će im posao biti znatno olakšan.


Crveni Kriz RH

Ukoliko ste igrač s levelom 5 ili više, a imate problema s wellnessom Crveni Kriz je organizacija kojoj se trebate obratiti za besplatnu pomoć. Kako dobiti pomoć? Vrlo jednostavno! Ispunite sljedeći obrazac i pošaljite ga. Ukoliko vam je wellnes pao ispod 40, a više je od 28 CK će vas nagiftati i poslati vam jedan q3 i dva q1 kruha. Također ako trenutno boravite u regiji bez q5 bolnice uputit će vas na preseljenje u takvu regiju.

Važno je napomenuti da CK pomaže samo jednom, jer se očekuje da igrač nakon dobivene pomoći i savjeta dalje nastavi održavati svoj wellness visokim.

Još jedna akcija koju provodi CK je posuđivanje q1 i q2 kuća novim igračima. Posuđenu kuću igrač naravno ne smije prodati ili proslijediti trećoj osobi, nego ju može koristiti dok si sam ne kupi kuću veće kvalitete, a potom ju mora vratiti CK-u. Budući da CK ima još nekoliko kuća na stocku pozivaju se novi igrači da se jave porukom na organizaciju i zatraže posudbu kuće. Stariji igrači koji eventualno imaju viška kuću niže kvalitete pozivaju se da istu, ukoliko mogu, doniraju Crvenom Križu.

Crveni Kriz RH financira se iz donacija građana, te stoga jednom mjesečno u svom glasniku podnosti financijsko izvješće i listu doniranih itema. Ovim putem još se jednom pozivaju svi dobronamjerni igrači da odvoje nešto vlastitih sredstava i doniraju ih Crvenom Krizu.


Zavod za zdravstvo RH

Ukoliko ste zapustili svoj prifil na duže vrijeme i wellness vam je pao ispod 28 u grdnoj ste gabuli. Ali rješenje postoji i za ovu situaciju, a zove se Zavod za zdravstvo RH. Budući da ZZZ RH rješava teže slučajeve od CK-a njihov rad obuhvaća kontinuiranu pomoć igraču kroz nekoliko dana.

Zavodu se također obraćate preko obrazca CK-a koji onda vašu zamolbi prosljeđuju na odgovarajuće mjesto.

Zavod za zdravstvo RH u svom posjedu ima jednu q1 gift i jednu q3 food kompaniju kako bi si na taj način smanjio troškove djelovanja.


Hrvatski obrazovni Centar

Hrvatski obrazovni centar je organizacija u sklopu Ministarstva obrazovanja koja služi za pomoć igračima putem PM poruka. Dakle ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća ili pitanja vezanih za eRepublik ovo jer adresa na koju trebate uputiti svoja pitanja.


Agencija za nekretnine RH

Kupujete ili prodajete kuću? Uz nadoplatu želite zamijeniti kuću za onu više kvalitete? Ukoliko imate namjeru vršiti ovakve ili slične transakcije nekretnina najbolje vam je javiti se ovoj agenciji, bilo da ju želite kao posrednika bilo kao subjekta u sklapanju posla.

Detaljniji opis čime se agencija bavi možete vidjeti u ovom članku.Ured za dijasporu RH

Svi mi želimo vidjeti da naše gospodarstvo krene uzlaznom putanjom. Da bismo došli do toga trebamo kupovati naše domaće proizvote. Problem je što se mnogima vjerojatno ne da provjeravati podrijetlo proizvoda, a isto tako ne mogi si niti priuštiti kupovanje skupljeg proizvoda samo zato što je "made in eCroatia". Ni to nije problem, jer za to i imamo Ured za dijasporu RH. Oni će za vas kupiti sve što trebate bez i jedne lipe provizije. Sve što trebate je kontaktirati ih reći što želite kupiti, u kojoj količini i koja je maksimalna cijena na koju pristajete, te im poslati novac. Oni će za vas obaviti kupovinu po što je moguće nižoj cijeni, kusur vam vratiti, a proizvode isporučiti na vas acc. A usput će pomoći razvoju našeg gospodarstva... Nisu li divni?Ratni Fond eHrvatske

Vjerojatno znate o čemu se radi... Ratni fond eHrvatske ovdje je da bi nam učinio igru zanimljivijom. Sve donacije uplaćenje na Fond koriste se isključivo za ratovanje. Zato i dalje nastavite s donacijama u Fond kako nam igrica ne bi bila dosadna!Neki su orgovi ovdje prvenstveno radi eBebača, pa ćemo ovdje sada redom i njih predstaviti...


Ured dobrodoslice

Ako ste se tek registrirali na eRepublik svakako vam savjetuje da se prijavite Uredu dobrodoslice preko sljedećeg obrasca. Na taj će način Ured dobrodošlice moći pratiti vaš napredak i pružiti vam svu potrebnu savjetodavnu i materijalnu pomoć u prvim danima vašeg boravka u igri, te vam pomoći da što prije otpočnete samostalan život u eHrvatskoj.Zavod za zaposljavanje RH

Teško bi bilo započeti eŽivot bez ove organizacije, jer sa svojom početnom jačinom skilla 0 vjerojatno ne biste uspjeli naći posao. Bez posla ne biste zarađivali, a bez novaca ne biste mogli kupovati hranu. Na kraju bi neizbježno uslijedila vaša eSmrt. Da se to ne bi dogodilo tu je Zavod za zaposljavanje RH koju posjeduje q1 manufacturing, land i construction firmu u kojoj zapošljava nove igrače sa skillom 0 i naviše. Na taj je način osiguran nesmetan razvoj mladih igrača.


Hrvatski eCaritas

Hrvatski eCaritas je neprofitna civilna organizacija u vlasništvu igrača Hrvatska 85. Cilj Hrvatskog eCaritasa je pomoći eBebama i mladim igračima savjetima i donacijama. Organizacije se financira isključivo kroz donacije igrača, a sva skupljena sredstva usmjerena su isključivo za pomoć drugima.

Organizacija od nedavno ima i svoju vlastitu q1 food kompaniju u kojoj se zapošljavaju eBebe, a proizvedeni kruh ne plasira se na tržište, nego se uz plaću donira samim radnicima i ostalim eBebama.Centar za pomoc bebama

Centar za pomoc bebama je neprofina i nedržavna organizacija koja brine o svim građanima eHrvatske. Do sada je centar pomogao više od 300 igrača na što je potrošio preko 5 000 kuna (100 golda op.a). Osim stalne pomoći Centar povremeno organizira i akcije dijeljenja hrane i oružja eBebama i mladim igračima, te akcije podizanja wellnesa u čemu im mnogo pomaže i q1 gift kompanija u njihovom vlasništvu.

Da biste mogli pratiti akcije Centra za pomoc bebama čitajte redovito njihove novine.Da bi i vaši prijatelji mogli pročitati ovaj članak molim vas da shoutate sljedeću poruku:

Pomoć na dohvat ruke! http://tinyurl.com/ydzu2a3 [shout dalje]

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.