Lipanj 2010. - NASTAVAK DRUGOG KRUGA DRŽAVNIH OBVEZNICA

Go down

Lipanj 2010. - NASTAVAK DRUGOG KRUGA DRŽAVNIH OBVEZNICA Empty Lipanj 2010. - NASTAVAK DRUGOG KRUGA DRŽAVNIH OBVEZNICA

Postaj  tajnoime on 29/6/2010, 23:52

DRUGI KRUG DRŽAVNIH OBVEZNICA SE NASTAVLJA!!

Kako sve to funkcironira?

Gradjani pošalju poruku suglasnosti i uplate gold na organizaciju Monetary Dealer CRO , obveznica traje 30 dana, nakon isteka 30 dana građani za svaki 1 Gold koji su uplatili dobiju 50 HRK. Trenutačno 1 Gold iznosi 45,45 HRK, a za jedan gold na MM može se dobiti oko 46 HRK, ukoliko se bavite monetary marketom.
Dakle, građani nakon 30 dana dobivaju kamatu na uplaćen gold.

Kao što vidite radi se o kamati od 10% (IZNOS golda/VRIJEDNOST KUNE)*1,1
U slucaju pada vrijednosti kune na npr. 0,02 za jedan gold bi dobili 55 HRK.

Tko sve smije sudjelovati?

Svaki građanin eHrvatske ima pravo kupiti svoju obveznicu, zabranjeno je kupovati obveznice preko organizacija, maksimalan iznos za pojedinog građana je obveznica u vrijednosti 50 golda (2500 HRK). Ovaj krug obveznica završava kada ukupan iznos uplata dosegne 2500 golda. Ukoliko se osoba koja ima obveznicu želi povući prije isteka dogovorenog roka, dobiva kune po tečaju uvećanom za 0.01 Gold, dakle ako nakon 2 tjedna odustanete i želite svoj novac, nećete dobiti za 1 Gold 50 HRK vec cete dobiti po jednom goldu 47,8 HRK (vraćaju se isključivo kune).


Poruka suglasnosti mora biti kratka i jasna, jer ipak, sve je jasno napisano u članku, pročitajte članak ponovno ako vam nešto nije jasno, i pošaljite poruku suglasnosti.

Primjer poruke:

Kupnja obveznica. Poslao sam vam 10 golda za akciju kupnje obveznica. Slažem se sa uvjetima koji su navedeni u članku.
pripazite da u poruci naznačite iznos identičan iznosu koji ste donirali

NAPOMENE:

Ukoliko u 30 dana padne tečaj kune, sa 0.022 na primjer 0.02, dobivate HRK proporcijonalno padu tečaja. Ako ste za sadašnji tečaj dobili 50 HRK na dan završetka ulaganja ukoliko tečaj bude 0.02 dobiti ćete 55 HRK.

Promjenom vlasti obveznice koje su na našem računu ostaju važeće. Ukoliko novi predsjednik ne želi davati obveznice ne mora. U tom slučaju mora samo isplatiti postojeće za koje će dobiti evidenciju. Ukoliko ne bude ni to želio, na dan primopredaje vlasti Ministarstvo ekonomije će građanima vratiti ugovoreni iznos kao da je prošlo 30 dana.

Ukoliko igrač koji je uplatio golde dobije perma ban, iznos golda koji je uplatio šaljemo adminima!

POPIS VLASNIKA OBVEZNICA
Ovdje je lista građana koji su do sad uplatili obveznice.
Ukupno je uplačeno 1727,94 golda (86397 HRK za isplatu)

Dragi građani, još jednom apeliramo na vas da shvatite ovaj projekt kao odraz domoljublja, ali i početak jedne inicijative koja će započeti lavinu sličnih projekata koje će ovo Ministarstvo pokrenuti na obostrano zadovoljstvo i građana i edržave!


Pozivam vas da se javite ministarstvu putem OVOG FORMULARA sa vašim kritikama, ili željom da postanete dio ministarstva.
Također vas pozivam da komentirate rad ministarstava na podforumu PITAJTE VLADU, te se javite sa idejama vezanim za ministarstvo ekonomije na podforumu Ministarstvo ekonomije.
Možete posjetiti i IRC kanal #ME_I_MRSS gdje se možete postaviti pitanja ili uputiti kritike.


Vaš ministar ekonomije RH,
Denis Radman

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.