Ozujak 2009. - Doniraj gold za rat sa Srbijom - svaki Gold je Zlatan!

Go down

Ozujak 2009. - Doniraj gold za rat sa Srbijom - svaki Gold je Zlatan! Empty Ozujak 2009. - Doniraj gold za rat sa Srbijom - svaki Gold je Zlatan!

Postaj  Johny Stulic on 18/4/2009, 22:35

Doniraj gold za rat sa Srbijom - svaki Gold je Zlatan!

Narode, svi znate da ratujemo sa Srbijom i da krecemo u napad na srpske regije, kojima cemo omoguciti da se konacno razviju u kvalitetnom i zdravom ekonomskom okruzju u okvirima Republike eHrvatske.

Sutrasnja aneksija Vojvodine sama ce donijeti preko 80 tvrtki koje posluju u toj regiji i njihovo placanje poreza koje ce se slijevati u hrvatsku blagajnu. Dobit cemo i nove sugradjane, koji pisu lijepim srpskim jezikom i stvorit cemo parvo multikulturalno drustvo.

Dosad je rat financirala grupa ljudi iz samog dzepa (sam sam na ove ezgibicije ispucao brdo love), a uzimalo se i iz HNB-a. O kolicini Golda koje imamo ovisi o tome koliko cemo moci regija osvojiti u narednim danima. Stoga pozivam sve Hrvate da doniraju po gold u HNB, da bi omogucili daljnja ratovanja.

---------------------------------------------------
Doniraj 1 Gold u HNB ovdje
---------------------------------------------------

Svaki gradjanin eHrvatske koji donira po gold u HNB za potrebe ratovanja ima pravo na dobijanje komada zemlje u regijama koje osvojimo. Tako recimo mozete postati ponosni vlasnik sume u blizini Valjeva, 470 hektara prekrasnih zitorodnih polja u ravnicama lijepe Vojvodine, a mozete okusati srecu trazeci zlato na svojem posjedu u blizini Majdanpeka. I sve to samo za jedan jedini gold!

Racunajte da donacijom samo jednog golda dizete i wellness na 100 i dobijate ratna iskustva i bodove, kao i XP bodove (sve kroz borbe koje cemo imati u regijama koje cemo osvajati - ne kroz samu donaciju, pobogu!!! *edited), a za jedan gold ne mozete cesto ni napuniti se giftovima, a kamoli ratovati, putovati i slicno.

U ovome bi trebali svi biti, bez izvlacenja, jedan obicni gold je jako malo novaca za pojedinca, a znacit ce jako mnogo za daljnje uspjehe koje kao drzava mozemo racunati.

Ono sto sam kroz vrijeme akcije u Srbiji vidio, a ono sto i sad vidim medju ljudima - potvrda je onoga sto sam pretpostavljao da ce se dogoditi - homogenizacija eHrvata, jedna snaga koju zajednicki pokazujemo. Sve ce nam trebati u buducnosti, uzdigli smo igru na jedan visi nivo, gdje je mnogo vise adrenalina, a u isto vrijeme nemamo prijetnje prema nasem teritoriju. Ponosan sam na sve koji su dosad sudjelovali i koji sudjeljuju u ratnim akcijama.

---------------------------------------------------
Doniraj 1 Gold u HNB ovdje
---------------------------------------------------

Za jaku Hrvatsku!

I ne zaboravite - svaki Gold je Zlatan!

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

http://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.