Travanj - 2009. - Koliko je tesko zabu natjerati u vodu?

Go down

Travanj - 2009. - Koliko je tesko zabu natjerati u vodu? Empty Travanj - 2009. - Koliko je tesko zabu natjerati u vodu?

Postaj  Johny Stulic on 18/4/2009, 22:38

Koliko je tesko zabu natjerati u vodu?

Mozda malo iznenadjujuce, ali na izborima za Predsjednika eRepublike Hrvatske imate prliku vidjeti moj ruzan avatar. Nakon sto kliknete na gumbic vote kraj njega, moci cete i ptatiti tijek glasanja. Na tom mjestu gdje sam ja danas, trebao je biti jedan odlican decko - Copypaste sve do vecer prije izbora.

I tako...

Posljednjih dana medju ljudima koji me poznaju sve je vise jacao pritisak da odradim jos jednu kandidaturu i u slucaju pobjede jos jedan mandat na mjestu predsjednika eRepublike Hrvatske. Kako su se priblizavao dan izbora, zahtjevi su bili sve cesci i mogu reci da sam dobio i vrlo velik broj pm-ova gradjana koji su mi predlagali da se kandidiram. Sto reci - nije tesko zabu u vodu natjerati...

Nakon sastanka koje je stranka odrzala odluceno je da ja preuzmem mjesto kandidata Hrvatske Demokratske stranke, stranke ciji sam osnivac. Premda nisam bio stranacki aktivan i izasao iz HDS-a prosli mjesec, vodstvo stranke dalo mi je jednoglasnu potporu, kao i sam Copypaste.

Opca diplomatska i geopoliticka situacija u kojoj se eHrvatska danas nalazi iziskuje krajnje, mogu reci - perfektno poznavanje mehanizama eRepublika kao igre. Stovise, granice se daju i pomicati, osobno sam se igrao time u protkelilh mejsec dana, pogotovo u vezi rata sa Srbijom i malih psiholoskih igrica s adminima.

Dogovoreno je stoga, da Copypaste prepusti mjesto kandidata za Predsjednika meni, s time da ostaje moj zamjenik u slucaju pobjede, odnosno premijer Vlade, a samim time i u mogucnosti da bez pritiska nauci neke stvari koje bi tijekom mandata tek morao savladavati.

Kabinet koji je odabrao je najbolji kabinet od svih predlozenih, po mome skromnome misljenju, i bila bi mi cast kada bi svi dečki prihvatili rad sa mnom na celu kao Predsjednikom.

Program koji su Copypaste i njegovi suradnici pripremili najobuhvatniji je program koji sam imao prilike vidjeti tijekom mojeg igranja eRepublika, a vjerujte - vidio sam mnogo toga. Osobno poznajem i sve clanove kabineta i uvjeren sam da su sposobni sve predvidjeno i zacrtano i ostvariti. Ovo je najbolji team koji Hrvatska u ovom trenutku moze imati.

O meni

Za one koji me ne poznaju dovoljno, predstavit cu se. Igram eRepublik od lipnja prosle godine i medju najstarijim sam igracima eHrvatima u igri. Prvi sam predsjednik eRepublike Hrvatske, jedan od zasluznijih (nikako jedini ni najzasluzniji) za Hrvatsku kakvu danas imamo, a mozemo se ponositi cinjenicom da smo najvise napravili od svih novouvedenih zemalja u igru, a i daleko dogurali Domovinu na ljestvici top zemalja eRepublika.

Tijekom igre bio sam i Predsjednik USA, najvece zemlje u eRepubliku, jedini stranac koji je ikad bio Predsjednik kod njih, jedan od osnivaca Hrvatske narodne Banke. Na diplomatskom planu uvazeni sam clan u Atlantisu, bio sam i predlagan za generalnog sekretara Atlantisa, sto sam odbio zbog obveza u RL. Na vojnom planu idejni sam zacetnik vojne akcije "Dani gnjeva", jedne od najvecih i najsofisticiranijih vojno-politickih akcija u eRepubliku, koja je izvedena do posljednjeg dana perfektno.

Na izborima za Predsjednika eHrvatske imam najvise iskustva i znanja od svih kandidata, a eventualna pobjeda u smislu preuzimanja ovlasti Predsjednika ne bi mi znacila preveliki teret ni oduzela vremena - cijelo sam vrijeme nakon mojeg mandata bio savjetnik u Vladi Split1700 i manje vise bio upoznat sa svim detaljima rada Vlase, kontaktima koji su ostvarivani na diplomatskom i vojnom planu (i sam sam odradio velik dio toga) te radom ministarstava.

Pozivam vas stoga sve da kad dajete glas - date glas za iskustvo i znanje koje dobijate, i za sigurnu i jaku Hrvatsku!

Roby Petric
Kandidat HDS-a i SHN-a

:: Prvi predsjenik eRepublike Hrvatske
:: predsjednik Vijeca RH
:: bivsi predsjednik eUSA
:: kandidat za generalnog sekretara Atlantisa
:: osnivac Hrvatske demokratske stranke

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

http://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.