Travanj 2009. - Pozdrav Hrvatima i Hrvaticama, ja moram da se maknem iz eSvijeta!

Go down

Travanj 2009. - Pozdrav Hrvatima i Hrvaticama, ja moram da se maknem iz eSvijeta! Empty Travanj 2009. - Pozdrav Hrvatima i Hrvaticama, ja moram da se maknem iz eSvijeta!

Postaj  Johny Stulic on 10/5/2009, 16:49

Pozdrav Hrvatima i Hrvaticama, ja moram da se maknem iz eSvijeta!

Dragi građani i građanke eHrvatske!

Od 16.05. (znači za 19 dana) mene više neće biti ovdje.

Nažalost, jednostavno su me stisle obveze iz RL i razvukle me na 4 različite strane (što privatni problemi i obveze, a tu je i onaj ružan aspekt RL života - financije) i moram jednu po jednu riješiti ako želim imati normalan život dalje. Peta strana mog života je bila eRepublik koji ću morati malo zapustiti.

Ček, jel to znači da će se Hrvatski Liberalni Demokrati raspasti?
Ovo je igra, i za mene će uvijek ostati dobra igra u kojoj sam upoznao mnoge dobre ljude s kojima sam se sprijateljio i na kraju je sve to rezultiralo s jednom mladom i malom strankom u kojoj svatko ima pravo da kaže što želi, stranka u kojoj je demokracija na zavidnoj razini, svakim danom je sve veća i jača, a za koju znam da će ju moj nasljednik uzdići na još jednu "višu" razinu.

Tko će biti nasljednik stranke vidjet ću još, sve će vam biti objavljeno nekoliko dana prije novih izbora za predsjednika stranke preko HLD glasnika. Uglavnom će to biti jedan od ljudi koji mi je pomogao da s svim članovima stranke podignem stranku na noge.

Tako da na nečiju žalost, od raspada dobro organizirane oporbene stranke NEĆE doći. Moja dva i nešt sitno mandata koji će isteći 15. su i više nego dovoljno da budem na čelu stranke, tako da je i promjena bila očekivana.

Zašto sada ova obavijest, a odlazim tek za 19 dana?
Iako sam mogao otići tiho i odjednom, bez da itko zna, odlučio sam se na ovaj način jer sam uvijek želio i htio biti iskren prema svima i sve raditi transparentno. Ovo ide ovako rano da znate da odlazim i da se mislim vratiti za nekih 6 mjeseci natrag i to jači, pametniji i zgodniji! Smile

Tako da je ovo zadnji članak za tih 6 mjeseci jer u idućih nekoliko dana raditi ću na odnosima HLDa s drugim strankama, malo na forumu HLDa i konačno na edukaciji novog predsjednika što treba raditi, ali i što će sve morati preuzeti. Ono što je sigurno da ću svakim danom kako se bliži taj 15. biti sve manje i manje ovdje. Između 15. i 25. ću biti po par minuta dnevno da vidim jel je koji kongresni prijedlog na "glasanju" da odradim i svoju kongresničku dužnost do kraja. A od 25. ću pokušati doći svaki drugi - treći dan.

AndyCroORG
Tvrtke s AndyCroORGa će biti najvjerojatnije ustupljene na čuvanje HLD stranci i na korištenje HLD stranke u idućih 6 mjeseci. Ali detaljnije i o tome će se saznati u jednom od narednih brojeva HLD glasnika.

S poštovanjem prema svima i sa velikom zahvalom u srcu svima koji su mi pružili potporu tokom moje ePolitičke karijere, pogotovo tokom kongresnih i predsjedničkih izbora. Također, veliko hvala svima iz HLDa na potpori i komentare u temi na HLD forumu di sam već najavio svoj odlazak iz eSvijeta na neko vrijeme, a veliko hvala mojoj tajnici Kachii koja me je uvijek podržavala i uvijek bila iza mene i pokazala mi da i pripadnice ljepšeg spola itekako zanima eRepublik.

HVALA VAM SVIMA

AndyCro

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

http://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.