Travanj - 2009. - Hail Atlantis! Velika pobjeda u Italiji!

Go down

Travanj - 2009. - Hail Atlantis! Velika pobjeda u Italiji! Empty Travanj - 2009. - Hail Atlantis! Velika pobjeda u Italiji!

Postaj  Johny Stulic on 18/4/2009, 22:43

Hail Atlantis! Velika pobjeda u Italiji!

Danas je u talijanskoj pokrajini Sardiniji odigrana jedna od najvecih bitaka ikad u eRepubliku. Zajednicke snage Atlantisa napale su talijansku pokrajinu u kojoj je bila smjestena Q5 bolnica i Defensive system.

Po isteku 24 sata bitke ni jedna strana nije osigurala dovoljno da osigura regiju i tada je doslo do uistinu povijesnog fajta. Nakon 40 minuta strahovitog fajtanja, Atlantis je izvojevao veliku pobjedu.

Procjena je da je u bitci ulupano preko 3 000 000 dmg-a sa svih strana, a svoj obol dale su i snage Hrvatske vojske i Zdrug koje su na poziv spanjolskog predsjednika odmah krenule u bitku i dale svoj doprinos unistenju talijanske bolnice i osvajanju regije.

U ovoj bitci poseban je status imao hrabri general Zdruga Zmaj000, koji je zadao posljednji udarac od strane Atlantisa u ovom epskom fajtu. Taj udarac vec je proglasen "Zmajevim smrtonosnim zadahom" koji je srusio PEACE!

Stovise, Hrvatska je dobila i posebne simpatije, cak i sucut medju svojim saveznicima, jer trpjeti takav stravican zadah u svome stozeru uistinu mogu samo - najhrabriji.

PEACE je ovim velikim porazom samo krenuo dublje i nize silaznom putanjom kojom klizi vec duze vrijeme otkad je Generalni sekretar PEACE-a postao Zocky. Ova je i bitka prozvana tako "ZockyFail Battle".

Hail Atlantis!

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

http://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.