Sijecanj 2009. - ::: MINISTARSTVO SOCIJALNE SKRBI- JEDNOSTAVNIJI UPIS U POWER.HR, NOVI SITE :::

Go down

Sijecanj 2009. - ::: MINISTARSTVO SOCIJALNE SKRBI- JEDNOSTAVNIJI UPIS U POWER.HR, NOVI SITE ::: Empty Sijecanj 2009. - ::: MINISTARSTVO SOCIJALNE SKRBI- JEDNOSTAVNIJI UPIS U POWER.HR, NOVI SITE :::

Postaj  InChY on 13/5/2009, 14:52

Ministarstvo socijalne skrbi RH provelo je male promjene u organizacijskoj strukturi te organizaciji samih programa i projekata.
Odvojite par minuta svog vremena i pročitajte o čemu je riječ, možda se pronađete u nekim djelovima članka i ostvarite pogonosti koje nudi ministarstvo sa svojim organizacijama.


POWER.HR- Jednostavnija prijava za program
Od sada će upis u program POWER.HR vršiti sami zaposlenici, čime se pojednostavljuje cijela izvedba programa. Dakle radnici s wellnessom 52-70 će se sami upisati u program, nakon čega će ako zadovoljavaju uvjete, od MSS-a dobiti moving ticket i PM s uputstvima. Pravila su dobro znana, nalazit će se i na site-u MSS-a. Onaj tko se ne bude držao istih bit će automatski eliminiran iz svih sadašnjih i budućih programa ministarstva.
Program se nastavlja čim se aktivira war module.


REGISTAR KRITICNOG WELLNESSA- Povezanost Registra i programa POWER.HR
U suradnji s direktorom ZZRH, CopyPaste071, odlučili smo povezati Registar i POWER.HR, i to na način da ćete se prilikom prijave u Registar moći odmah prijaviti i za POWER.HR, kad vam wellness dosegne granicu 52 stječete pravo na jedan moving ticket i uputstva za ratovanje. Kritičan wellness je onaj ispod 52.


CRVENI KRIZ RH
Zbog svih nepravilnosti u radu, organizacija Hrvatski Crveni Križ je bannirana.
Ministarstvo socijalne skrbi RH je osnovalo novu organizaciju koja će će služiti za pomaganje potrebitim građanima eHrvatske, naziv organizacije je Crveni Kriz RH.
Direktor je Don Macky, a samo djelovanje i mogućnosti koje će pružati uskoro će biti objavljene u novinama organizacije i na site-u MSS-a.


NOVI WEB SITE MINISTARSTVA SOCIJALNE SKRBI
Djelovanje MSS-a, svi aktualni programi, objašnjenja istih i upisi u programe će od sada biti dostupni na web site-u MSS-a.

Posjetite stranice ministarstva i upoznajte se s njegovim radom, programima i mogućnostima koje pruža. Pomoć je bespovratna, jedino što morate je pridržavati se pravila programa.

S poštovanjem,
Ministar socijalne skrbi
Sumski
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.