Prosinac 2008. - ODLUKA O POVEĆANJU PLAĆA

Go down

Prosinac 2008. - ODLUKA O POVEĆANJU PLAĆA Empty Prosinac 2008. - ODLUKA O POVEĆANJU PLAĆA

Postaj  InChY on 13/5/2009, 15:10

Poštovani građani eHRVATSKE,

stalnim praćenjem stanja u kompanijama pod upravom Zlatnog klasa zaključili smo da je produktivnost kompanija gotovo udvostručena te imamo osnovu za podizanje plaća u državnim kompanijama.
Pozivam i sve privatnike da ukoliko su umogućnosti, ne ostvaruju extra profit nego da prate povećanje plaće.

Povećanje će nastupiti 17.12.2008., iznosit će 2.00 HRK za sve radnike i trajat će do daljnjega. O svakoj novoj promjeni ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Samo povećanje ne bi bilo moguće bez donacije iz Nagradne igre u kojoj ste uvelike sudjelovali, gdje je sav prihod raspoređen po državnim kompanijama.

Analizom poslovanja utvrđeno je da ukupna produktivnost iznosi u oko 860 jedinica proizvodnje po danu.
Distribuirano prema sektoru proizvodnja je približno:
ZK Grain- 375
ZK Food- 360
ZK House- 125

Ovo je stvarna proizvodnja i nisu uključeni radnici koji min. 3 dana nisu radili.
Stopostotna produktivnost trenutno bi iznosila oko 950 jedinica proizvoda, što ukazuje na mali broj radnika koji ne proizvode. Ali pozivam i te radnike da se priključe stvaranju podloge za dobro funkcioniranje našeg tržišta, da krenu raditi i podizati vlastiti skill.

Ne zaboravite da je ovo povećanje održivo samo ako budemo radili svaki dan. U suprotnom će poslovanje opet biti u minusu, a samim time je nesigurno i zadržavanje plaće na ovoj razini, a o eventualnom povećanju da ne govorimo.

Još jednom koristimo priliku zahvaliti se svima koji su imali povjerenja u privremenu vladu i prihvatili minimalac, mislim da je ovo najbolji način da se zahvalimo
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.