Prosinac 2008. - PROGRAM ODRŽIVOG RAZVOJA

Go down

Prosinac 2008. - PROGRAM ODRŽIVOG RAZVOJA Empty Prosinac 2008. - PROGRAM ODRŽIVOG RAZVOJA

Postaj  InChY on 13/5/2009, 15:10

Na sinoć održanoj sjednici Vijeća RH razmotrili su se svi aspekti velikog broja prijavljenih ljudi u eHrvatskoj. Utvrdili smo da je stanje na tržištu zadovoljavajuće, hrane ima dovoljno i cijenom je pristupačna.
Povećanje plaća koje je jučer realizirano ima za zadatak podignuti standard građana, uz istodobno održanje starih cijena na tržištu roba.

No kako povećanje iznosi punih 100%, a u ovom trenutku proizvodnja nije potpuno udvostručena, pozivamo sve gradjane da se drze Programa odrzivog razvoja:

- kupujte samo hrvatsku hranu (strance ćete najlakše prepoznati kad kliknete na organizaciju koja upravlja kompanijom i pogledate imena ostalih kompanija ili kojim jezikom piše u ShoutBox-u)

- pokušajte raditi SVAKI DAN

- radite samo u hrvatskim kompanijama

-tko je u mogućnosti neka kupi kuću proizvedenu u ZK House (svaka 2 dana na tržištu je 1 kuća, čija prodaja je iznimno važna jer smo na to računali pri kalkulaciji troškova za podizanje plaća)

- sudjelujte u nagradnim igrama organiziranim od strane Hrvatskog Nagradnog Fonda


Ovaj Program je od iznimnog značaja za razdoblje do kongresnih izbora, jer ćemo samo poštivajući ga održati stanje na tržištu i trenutni standard.

Moram naglasiti kako je Hrvatska zadnjih 10ak dana doživjela ogoman uspjeh, a sve je to rezultat zajedništva kojeg smo pokazali.
Cijeli svijet je to uočio i mnogi će slijediti naš primjer, budite sigurni da ćemo nastavimo li ovako postati važna država eRepublik svijeta!

(votajte za članak da ga vidi što više ljudi)
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.