Ozujak 2009. - Obavijesti HSR-a - *20.03.2009*

Go down

Ozujak 2009. - Obavijesti HSR-a - *20.03.2009* Empty Ozujak 2009. - Obavijesti HSR-a - *20.03.2009*

Postaj  InChY on 13/5/2009, 15:33

Drage eDrugarice i eDrugovi, pravo je vrijeme da vam se po prvi puta predstavim u javnosti kao novi predsjednik Hrvatske Stranke Radnika. Još jednom zahvaljujem svima na iskazanom povjerenju u mene i potrudit ću se učiniti sve kako bi ovu stranku podigli na razinu više.

Kongresni izbori
Novi kongresni izbori nam se sve više približavaju. Vremena nema previše, ali nema ni premalo. Prošlomjesečnih 4 kongresnih mjesta vjerojatno je bio najveći debakl Hrvatske Stranke Radnika u njenoj cijeloj povijesti. Na nama je da to poboljšamo, barem za duplo Smile. Svi vi koji se želite kandidirati za mjesto u Hrvatskom Saboru obavezno se javite meni preko privatnih poruka ili na našem novom forumu (link za forum je ispod ˇˇ). Ukoliko se nikome ne javite nemojte se čuditi ako vas zamijenim sa nekim drugim kandidatom iz naše stranke. Javite se što prije, dok imamo vremena sve isplanirati, kako ne bi u zadnji čas imali problema. Krajnji rok za prijave je 22.03.09. u podne.

Forum HSR-a
Jedan od prvih zadataka koje sam si zadao je napraviti neko mjesto na kojem će svi članovi Hrvatske Stranke Radnika moći slobodno raspravljati o unutarnjoj i vanjskoj politici eHrvatske, politici same stranke itd. Forum je zatvorenog tipa i pristup imaju samo članovi HSR-a. Ovom prilikom vas pozivam da se pridružite raspravi i daljnjem unapređivanju stranke i eHrvatske. Link za forum >>KLIK<<

NAPOMENA: Registrirajte se sa svojim eRepublik usernameom, u protivnom vam neće biti omogućen pristup forumu.

Poziv svim gradanima eHrvatske da se pridruze Hrvatskoj Stranci Radnika
Hrvatska Stranka Radnika je praktički mlada stranka koja svakim danom bilježi napredak, što brojem članova, što organizacijom. Stoga ovom prilikom pozivam sve, stare i mlade, muške i ženske, da nam se pridruže u borbi protiv fašizma, zalaganje za rasnu, nacionalnu i vjersku toleranciju, ukidanje kapitalizma i uspostavi socijalističkog društva utemeljenog na neposrednoj demokraciji.

Glasilo HSR-a i sastanci
I za kraj predstavljam vam službene novine Hrvatske Stranke Radnika, "Glasilo HSR-a". Bilo bi poželjno da se svi članovi HSR-a pretplate na te novine kako bi bili upućeni u sve novosti i obavijesti vezane za svoju stranku. Termini sastanka ostaju isti, svake nedjelje u 20h, na istoj lokaciji kao i uvijek. Iako su termini fiksni, svaki tjedan će u ovim novinama biti objavljena obavijest za nadolazeći sastanak.

Konzul,
predsjednik Hrvatske Stranke Radnika
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.